Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Без много шум Джуди Халваджиян се разведе, жена му роди от друг
Автор: Екип Varna24.bg 15:00 / 24.10.2021Коментари (2)5174
©
Джуди Халваджиян и Елена, с която имат дъщеря Беатрис, се разведоха, избягвайки всяка публичност. Нещо повече – красивата Елена, която е правнучка на гениалния художник Златю Бояджиев, намери нова любов и в началото на лятото стана майка за втори път, отново на дъщеря.

Елена Димова, както е моминското й име, и мъжът до нея – кардиолог, любител на високите скорости, кръстиха дъщеря си Амарис. Това стана ясно на 22 август от снимка във фейсбук, за която блондинката позира с Амарис в прегръдките си. Зад фотообектива пък е била Беатрис, става ясно от информацията към кадъра. Именно с този пост в социалната мрежа Елена съобщи благата вест и близки и приятели се втурнаха да отправят благопожелания. Все пак за мнозина бе изненада, тъй като за широката аудитория не бе известна дори раздялата на Елена и Джуди Халваджиян, продуцент на сваленото от ефир "Господари на ефира", и на "Вечерното шоу на Рачков" по Нова тв. Затова не е чак толкова чудно, че в средата на септември към един от кадрите, за които Елена позира с двете си дъщери, се появи въпрос: "Ама, чакайте сега, кое е това бебе?". "Моето", отвърна красивата Елена.

По-наблюдателните не бяха принудени да издават любопитството си, тъй като още в началото на септември Елена се показа с малката Амарис на плажа. В светските среди се говори, че таткото е кардиолог и любител рали състезател, освен това практикува и морски спортове. Подробности за запознанството им, както и за началото на любовта им, засега няма. Все пак едва тези дни се разчу, че Елена се е развела с продуцента Джуди Халваджиян, бащата на голямата си дъщеря. За близкото им обкръжение, разбира се, едва ли е такава новина. Всъщност, дори тези, които бегло следят изявите на Елена Димова в социалните мрежи, вероятно са забелязали, че в последните години тя премина през големи промени и сътресения.

В редките си медийни изяви в периода, в който все още бе представяна като съпруга на продуцента, Елена правеше впечатление с доста обрана, дори елегантна, визия. В един момент красивата блондинка, която повече от 17 години е работела в телевизията, включително и за предаването "Господари на ефира", изненада с плитки, кичури, по-разчупени тоалети с артистичен, бохемски дух, подчертаващи татусите й и прекрасно допълващи се с разнообразие от накити. Елена, която като че ли в този период направи устните си по-плътни и сочни, започна по-усилено да спортува и споделяше кадри в социалната мрежа от натоварващите тренировки, с които поддържа и без това идеалната си фигура. Резките промени във визията на една жена винаги са асоциирани с промени в любовния й живот, но дали е така в случая е трудно да се каже. Нито Елена, нито Джуди Халваджиян публично са обявили развода си. По всяка вероятност двамата са разделени от няколко години, но някак е останало тайна доскоро за широката публика. Междувременно Елена преживя загубата на майка си Цена Бояджиева в началото на ноември, миналата година. Двете са имали изключително силна връзка. Това става ясно от дългите постове на Елена в социалната мрежа, в които разказва колко много е научила от майка си и какво влияние е имала над нея. Животът взема, ранява, но минава време и оказва се, след болката идва щастие. Това щастие за Елена се казва Амарис.

Що се отнася до Джуди Халваджиян, видно е, че няма драми. От размяната на коментари между Елена и представители на фамилия Халваджиян преди и сега, когато споделя снимки във фейсбук с малката Амарис, личи добронамерено и топло отношение. Елена и Джуди събраха семействата си за рождения ден на Беатрис през май, миналата година. Тази година може и да не е имало парти, заради пандемията, но пък Елена направи колаж със снимки с Беатрис и баща й Джуди, и го сподели във фейсбук в сърдечен пост. В него Елена сподели, че вече 12-годишната Беатрис я учи на търпение, мъдрост и любов. Щастливата майка пожела на голямата си дъщеря да бъде смела, да обича, както само тя може, да композира житейската си песен, както иска и да знае, че обожава чувството й за самоирония и доброто й сърце. "С тати винаги ще бъдем до теб", написа Елена, изтъквайки обичта си към Беатрис.

Днес Елена се е посветила на дъщерите си, както и на бизнеса си, който стартира с приятелка преди време. Двете имат магазини за аксесоари за дома с доста разпознаваем дизайн. Този рязък завой в кариерата на Елена всъщност не е толкова случаен, тъй като винаги е имала отношение към домашния уют, включително и към подредбата на масата. "Част от удоволствието да се нахраниш е храната да бъде поднесена с хореография. Това е радост за душата и за окото, особено ако си ценител. А аз съм", казвала е Елена преди време в интервю за женско списание, писа "Уикенд".



Още по темата: общо новини по темата: 3610
04.10.2022 »
24.09.2022 »
21.09.2022 »
18.07.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
предишна страница [ 1/602 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Дете почина в училищен двор в Казанлък
Президентски избори в Русия
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: