Бивш футболист на ЦСКА е подложен на системен тормоз

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:06 / 20.12.2021
1279
На системен тормоз са подложени бившият капитан на ЦСКА София Божидар Чорбаджийски и гаджето му Анастасия. Двамата са преследвани от комшия в Полша, където защитникът носи екипа на местния Стал (Мелец).

Всичко започнало преди около седмица. Тогава бранителят и моделката си поръчали храна за вкъщи. При пристигането й Чорбаджийски случайно се засякъл със свой съсед. Комшията се загледал в клубния суичър на Божидар и го познал. Обяснил му, че в фен на Стал. Започнал да го кани на гости, за да си говорят за отбора.

Явно е бил в не много адекватно състояние и крайно настоятелен. Българинът успял да отклони поканите и с Анастасия решили, че е приключило. Не така мислел съседът им. Той започнал методично да тропа по вратата им в различни часове. Единия път било 01.00 ч през нощта.

Друг случай започнал да блъска в 07,30 сутринта и ги събудил. Бесният Божидар отворил вратата и бил засипан с покани за кафе. Отново обяснил на мъжа, че това няма как да се случи. Най-притеснена била половинката му. През целия ден, докато била сама у дома, тя не посмяла да излезе. Заради непрестанното думкане дори говорила със своя приятелка по телефона шепнешком, за да не чуе нахалният комшия. Тя била крайно притеснена как ще издържи двата дни, в които Чорбаджийски отсъствал от дома заради ангажиментите със "Стал“.

"Със сигурност няма да мога да спя. Затова ще правя коледни сладки, за да отклоня мислите си от мъжа“, сподели красавицата. Анастасия и Божидар се прибират България за празниците. Те се надяват през това време съседът им да се осъзнае и след завръщането им тормозът да в приключил. В противен случай обмислят смяна на жилището, пише "България Днес“.

Виж коментарите (0)

Още по темата (3610):
04.10.2022 Елен Колева с нов любовник
24.09.2022 Лепа Брена направи голямо признание, свързано е с България
21.09.2022 Фадо изпълнителка взриви българската публика
18.07.2022 Стефан Илчев: Напускам България, тук няма смисъл да творя
16.07.2022 Попфолк певицата Валя: Заспал шофьор на камион едва не ме премаза на пътя
16.07.2022 Стана ясно каква е причината за смъртта на Ивана Тръмп
Още новини от Любопитни новини:
Превърна се във вирусна сензация – на 38 няма зъби, но снима клип...
Днес е първият ден, ако сте решили да отслабвате с лунната диета ...
В 21-ви век: Мъж е даван "под наем" за селскостопанска работа, дъ...
Новото нормално явление: Съкращенията продължават, хората свикнах...
Опасни трендове в социалните мрежи могат да доведат до рак на кож...
Георги Господинов се сбогува с Пол Остър


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).