Бойко: Членовете на партията да се пазят от СПИН/БСП

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (2)
12:52 / 25.08.2012
1414
Председателят на Политическа партия ГЕРБ Бойко Борисов е разпоредил на Изпълнителната комисия да изработи правила, които да бъдат изпратени на всички структури на ГЕРБ в страната с указания как членовете на партията да се предпазват от СПИН/БСП.

"Разпоредил съм на Изпълнителната комисия на ГЕРБ и на заместник-председателя на партията Цветан Цветанов да изработят и изпратят окръжно по всички структури на ГЕРБ, в което да се разяснява на членовете на партията как да се предпазват от СПИН/БСП." Това заяви пред Фокус Борисов.

"Много е важно да се избягват всякакви контакти и да се вземат всички предпазни мерки, за да се избегне зараза със СПИН/БСП. Особено след станалите обществено достояние саморазкрития, които говорят за напреднало заболяване и деформации в тази партия, въпреки напредналата й 100-годишна възраст", заяви още Борисов.

В петък СПИН скандал порази БСП. Фитила запали изказване на медийния секретар на партията Антон Кутев. "Отдавна твърдя, че социализмът има нещо общо със СПИН. Предимно се предава по наследство и по полов път", каза Кутев по повод дъщеря си, която също е червена активистка.

Думите му обаче разгневиха доста социалисти. Най-яростно реагира известната с острия си език депутатка Корнелия Нинова. Тя публично поиска Кутев да подаде оставка, за да не срами партията. Нинова призова и лидера Сергей Станишев спешно да се намеси.

В отговор Кутев видя жажда за реваншизъм. Корнелия се смята за една от най-близките на Георги Първанов, чието лоби се провали на последния конгрес на Столетницата. В гнева си Кутев поиска двамата с Нинова да си покажат банковите сметки и имотите. После захапа Корнелия, че синът й учи в САЩ. "Хората ще помислят, че работим за ГЕРБ с подобни скандали", възмути се от свадата между съпартийците си Румен Петков.


Виж коментарите (2)
Още новини от Любопитни новини:
Най-отровната риба в света: Всеки нейн шип има по две отровни жле...
Бричката: Кола, произведена през 2015 г. е възможно да замърсява ...
Валери Славчев от група "Хоризонт": Нека не се неглижира българск...
Тъжна вест от Парка за мечки край Белица: Отиде си 33-годишният Ч...
Защо е трудно да убием муха, дори и с вестник?
Не посягайте към тези храни и коремът ви вече няма да се подува


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).