Бойко Василев няма отношения с първородния си син от 2 години

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
10:41 / 26.04.2021
2967
Бойко Василев и настоящата му съпруга Албена Колчакова, която е продуцент на сутрешния блок по БНТ, станаха родители на момченце на 14 април. Това оповести гордата майка във фесбук.

"Двамата с Бойко сме щастливи да споделим, че се роди Георги – смел и горд! Благодарим от сърце на д-р Петър Марков, който освен отличен професионалист е и прекрасен човек! Благодарим и на чудесния му екип за грижите и добрината!", написа журналистката.

Половинката му е с 12 лета по-млада и няма друг наследници, така че желанието за дете е било най-вече нейно, издават близки до двойката. Бойко има по-голям син от първата си съпруга Адриана, с която се разведе малко преди да сключи втори брак.

Според запознати водещият на "Панорама" и бившата му все още са в лоши отношения, макар че от раздялата им мина доста време. Най-травмиран от развода обаче бил синът им Васил – младият мъж обвинявал баща си за краха на семейството и през последните 2 години отношенията им били силно обтегнати.

Бойко споделял пред свои познати, че Васко е достатъчно голям, за да се оправя сам в живота. Малко след развода плащал издръжка, но момчето сега е около 20-годишно и водещият решил, че вече няма нужда от финансовата му подкрепа. Не му се обаждал дори по телефона, защото бил прекалено зает с новото си семейство. Васил пък винаги е бил на страната на майка си Адриана и до ден днешен не отсъпвал от позицията си, обвинявайки баща си, че ги е зарязал.

Разводът на известния журналист се проточи дълго и беше болезнен за всички страни. С бившата му дълго не успяваха да се разберат по някои имуществени въпроси. Спореха ожесточено и за попечителството на сина им, който тогава още не беше пълнолетен. В крайна сметка тийнейджърът сам избра да остане при майка си.

Говори се, че инициаторът на раздялата бил водещият на "Панорама". Бившата му не подписала молбата за развод веднага, а нарочно упорствала и го държала под напрежение, за да му отмъсти. Макар че живеели под различни покриви от доста време, официалният им развод се протакал заради ината на Адриана и желанието й да натрие носа на Бойко.

Виж коментарите (1)

Още по темата (2879):
15.05.2023 Двама холивудски мачовци се разбраха за нов филм
17.05.2022 Трудно бихте я познали! Вижте как изглежда днес една от участничките в "Ергенът"
01.04.2022 Лили Иванова разпродава тениски, албуми и автографи, цените започват от 1
лев
31.03.2022 Хостеси обират чанти по тузарски барове, две от тях вече са арестувани
31.03.2022 Мъжът на Сашка Васева: Монахини се грижат за нея
30.03.2022 Какво се случва с Веселин Маринов? Всички онемяха от вида му
Още новини от Любопитни новини:
Днес е първият ден, ако сте решили да отслабвате с лунната диета ...
В 21-ви век: Мъж е даван "под наем" за селскостопанска работа, дъ...
Новото нормално явление: Съкращенията продължават, хората свикнах...
Опасни трендове в социалните мрежи могат да доведат до рак на кож...
Георги Господинов се сбогува с Пол Остър
Шеф Кустев с изненадващ ход, ето къде ще го видим


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).