Брад Пит навлезе дълбоко в бизнеса с алкохола

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:09 / 16.05.2023
794
Актьорът Брад Пит прави нов ход в бизнеса с алкохол, като се изкачва до високите редици на Дуейн Джонсън, Матю Макконъхи и култовата хеви метъл група "Металика“ в продажбата на твърд алкохол.

Холивудската звезда лансира алкохолна марка, наречена "The Gardener French Riviera Gin“, която той основава заедно с Матийо Перин (от прочутата френска винарна "Famille Perrin“) и майстора дестилатор Том Никол.

Въпреки че Брад Пит не е новак в света на алкохола, моментът на пускането на този джин изглежда малко странен, отбелязват западни медии, предаде БГНЕС.

През 2008 г. Брад Пит и тогавашната му съпруга Анджелина Джоли купуват "Château Miraval“ (винарна, специализирана в производството на розе). Но докато оттогава насам Пит работи активно в тази област, Джоли продаде дела си в компанията преди известно време, което е логично предвид очевидно острия им развод. Сега изглежда, че звездата от "Мистър и мисис Смит" диверсифицира алкохолното си портфолио, което в момента е много популярен ход сред богатите и известните.

През последните години обаче Брад Пит много публично разказваше за борбата си с алкохолизма, поради което продължаването на връзката му с лозята и новата му марка джин е малко сложно. Пит е публично трезвен от 2016 г. насам и приписва на звездата от "Пазители на галактиката 3" Брадли Купър заслугата да спре да пие; очевидно по това време той е прекарал година и половина в "Анонимни алкохолици".

Новият джин "Gardener French Riviera Gin“ е сух лондонски джин, дестилиран от пшенична основа с комплексна ботаническа съставка, включваща хвойна, кориандър, женско биле, ангелика, розов грейпфрут, лимон и портокал Cap d'Antibes. Казано по-просто, това звучи като доста сложен и вкусен джин.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6917):
23.04.2024 Певицата Валя с подробности за своята "Рана"
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Бивш футболист отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов и братята му разказаха за уроците, които научаваме от бащите
си
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си
21.02.2024 Ники Урумов и група P.I.F. с ексклузивна премиера на песента "Обезумели" по музика на Димо
Още новини от Любопитни новини:
Бъркат Дара Екимова с Гери-Никол
Безгрижие и "joie de vivre": Ето кой период в историята на Франци...
Най-лесните начини за справяне с тежките магнитни бури
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада?
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Лили Иванова приятелка с Анита Мейзер?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).