Братя Аргирови се тунинговаха за 40 бона

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (5)
17:54 / 30.04.2023
5870
Благовест и Светослав Аргирови се присъединиха към звездния отбор от тунинговани знаменитости и вече греят с чисто нови зъби. Близнаците блеснаха в тв интервю с префасонирани усмивки, а промяната им не остана незабелязана от зрителите.

Музикалните легенди от соца са подменили изцяло зъбите си, а процедурата им е струвала по 20 хиляди лева на калпак. Срещу 40 бона в джоба на известен дентален специалист те се сдобили с популярния в момента сред хайлайфа бондинг. Процедурата представлява не само естетическа корекция на усмивката на пациента, но и лечение на редица зъбни проблеми, пише "Ретро".

Бондингът е сравнително нова стоматологична интервенция и е алтернатива на имплантите. При него върху проблемните зъби се "залепва“ материал за коригиране на дефектите и те буквално стават като излети по калъп. Пръв модата му в България вкара футболистът Благой Георгиев-Джизъса, който се превърна и в обект на подигравки заради усмивката си, чийто блясък вероятно се вижда чак от Космоса. При Аргирови обаче ефектът отново е впечатляващ, но по-естествен и зъбите им не лъщят като седефена броеница. Преди дни близнаците навършиха 64 години, но продължават да бъдат все така суетни, както в младините си. От десетилетие насам обаче се различават и с просто око, защото Благовест си боядисва редовно косата в гарваново черно, докато Светослав предпочита натуралната прическа и се носи прошарен. Двамата, досущ като колежката си и уважавана приятелка Лили Иванова, също са почти непрестанно на диети, за да поддържат атрактивна форма за концертите, които им предстоят. Да са на режим настоявали съпругите им. И двете са чужденки и впечатляват с манекенски визии.

Това лято на братята им предстои първото им национално турне от дълги години насам, с което ще обиколят половин България. То обаче няма да бъде самостоятелно, а съвместно с други техни колеги от естрадата – Тони Димитрова, Йорданка Христова, Силвия Кацарова, Елвира Георгиева, Мими Иванова, Мая Нешкова, Роси Кирилова и други, с които ще забавляват публиката в 10 български града.

Братя Аргирови се събраха отново и рестартираха позамрялата си музикална кариера след дълга пауза през 2018 г., когато Светослав реши окончателно да скъса с живота в Норвегия и се завърна в родината. В скандинавската държава той живя повече от 20 години и работеше като музикант там. Заради стажа си в чужбина сега взема пенсия в размер на 6 хиляди евро. Благовест пък е собственик на редица бизнеси, свързани с търговия с имоти, в които вече участие има и близнакът му.

Виж коментарите (5)

Още по темата (6917):
23.04.2024 Певицата Валя с подробности за своята "Рана"
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Бивш футболист отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов и братята му разказаха за уроците, които научаваме от бащите
си
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си
21.02.2024 Ники Урумов и група P.I.F. с ексклузивна премиера на песента "Обезумели" по музика на Димо
Още новини от Любопитни новини:
Рачков към Зуека: Надявам се да си партнираме на старини
Ирина Флорин си нае личен треньор, но не по фитнес
Русенската и Варненската опера гостуват на Люлякови музикални веч...
Почина дизайнерът, който изработи свещеническо облекло за папа Йо...
Световноизвестен певец с български корени празнува днес
Ето къде е единственото място в България, където Великден се поср...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).