Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Българин влиза в култова холивудска продукция
Автор: Екип Varna24.bg 22:51 / 06.02.2024Коментари (0)1002
©
Българският актьор Юлиан Костов се присъединява към третата част на спечелилия награда "Еми" оригинален сериал на Ейч Би О (HBO) от Майк Уайт – "Белият лотос", съобщават от Warner Bros Discovery (България). Премиерата е насрочена за 2025 година.

Костов вече е познат в ефира на HBO с ролите си в "Подстанция Темпъл", "Централа Берлин" и "Аз, вещицата", както и от други международни продукции. Изборът му за член на актьорския състав на хитовия сериал потвърждава мястото на актьорите ни на международната сцена, поставяйки България още веднъж на картата на световната развлекателна сцена, коментират от Warner Bros Discovery (България). 

Междувременно руски и сръбски медии съобщиха, че българинът ще се превъплъти в ролята на руснак, като за ролята ролята е първоначално са водени разговори със звездата с двойно гражданство Милош Бикович, известен у нас с участието си в култовата гангстерска сага “Южен вятър". Новината за появата на Бикович в “Белия лотос" предизвика множество критики към HBO, включително и от украинското правителство. 

Самият Бикович, говорейки за неучастието си, отбеляза, че е горд да получи покана от HBO и няма да играе в сериала поради "причини извън обхвата на изкуството“.

Очаква се "снимките на продукцията ще започнат през февруари и ще бъдат в и около Кох Самуи, Пукет и Банкок. Историята ще проследи нова група гости в луксозен комплекс от веригата "Белият лотос". HBO си партнира с туристическата администрация на Тайланд, за да подкрепи заснемането и популяризирането на третата част, пише "Телеграф". Първата част, чиято премиера се състоя през юли 2021 г., получи 20 номинации за "Еми" в 13 категории и десет победи, най-много от всички състезаващи се в годината, включително за изключителен лимитиран или антологичен сериал. 

Втората част, чиято премиера беше през декември 2022 г., се развиваше в Сицилия и получи 23 номинации за  "Еми", включително за изключителен драматичен сериал, и се увенча с пет победи. Сред обявените по-рано актьори за трети сезон на сериала са Лесли Биб, Кари Кун, Франческа Корни, Никълъс Дюверней, Арнас Федаравичиус, Кристиан Фридел, Уолтън Гогинс, Дом Хетракул, Сара Катрин Хук, Джейсън Айзъкс, Мишел Монаган, Сам Нивола, Моргана О'Райли, Лек Патравади, Шалини Пеирис, Паркър Поузи, Наташа Ротуел, Патрик Шварценегер, Тайм Таптхимтонг и Ейми Лу Ууд. Създател, сценарист и режисьор е Майк Уайт, изпълнителни продуценти са Уайт, Дейвид Бернад и Марк Камин.



Още по темата: общо новини по темата: 5329
09.05.2024 »
09.05.2024 »
09.05.2024 »
09.05.2024 »
09.05.2024 »
09.05.2024 »
предишна страница [ 1/889 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Бюджет 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
49-ото Народно събрание
Парламентарни избори 2024
Откриха тяло на мъж в запален автомобил в кв. "Драгалевци"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: