Цитиридис жени щерката на Брендо срещу 5 бона

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:54 / 26.07.2020
4900
Николаос Цитиридис, който слезе с една седмица по-рано от екрана на Би Ти Ви заради коронавируса, ще е водещ на сватбата на щерката на кокаиновия крал Евелин Банев-Брендо в Лозенец, научи HotArena.

Двамата с по-голямата наследничка на издирвания с червена бюлетина на Интерпол гангстер Александра са колеги в телевизията и очевидно са близки приятели. Тя работи като продуцент в Би Ти Ви, а в "Шоуто на Николаос Цитиридис" отговаря за всичко, което се случва на терен по време на снимките на предаването.

Официално Николаос е в курорта заради арт феста, който тече с пълна сила одво 26 юли. 26-годишният комедиант ще представи край морето своя книга и ще се изяви като конферансие на тузарската сватба. Според запознати хонорарът, който Цитиридис успял да спазари с бъдещата младоженка е 5000 лв. 

От съображения за сигурност гостите на сватбеното тържество получили покани на които липсвали дата, място и час на венчавката. Те им били съобщени допълнително. Така младоженците и техните семейства се надявали да избегнат не само щракването на белезниците за Брендо от цивилни полицаи, но и любопитните папараци. Криминалисти предполагат, че гангстерът вероятно ще пропусне събитието, което в разгара на лятото ще събере родния хайлайф при пълна конспирация. Банев има присъди у нас, Италия и Румъния и едва ли ще рискува свободата си само, за да отведе дъщеря си до олтара, пише "Уикенд".

24-годишната Александра се сгоди на гръцкия остров Миконос миналото лято и е собственик по документи на по-голямата част от имотите на татко си. На нейно име се водят част от сметките на Брендо, в които по непотвърдени данни има около 25 милиона лева.Александра била по-скромната от двете щерки на бизнесмена с тъмно минало. Към нея Евелин и жена му били по-строги и я заставили да учи в Бостънския университет, където се е дипломирала с бакалаварска степен по журналистика.

Виж коментарите (0)

Още по темата (1312):
18.06.2021 Нешка Робева: Направих грешка, въпреки че Ванга ми я предсказа
21.05.2021 Световноизвестен актьор пусна кадър от Пловдив във фейсбук, помоли за
услуга
21.02.2021 Любимка на хиляди българи иска ваксина
28.01.2021 Васко Кеца си издейства пенсия от 500 лева
23.12.2020 Синът на Емил Димитров: Татко не беше гей, а бисексуален!
13.10.2020 Изненадващ заместник на Георги Любенов след положителния тест за COVID-19
Още новини от Любопитни новини:
В Северните Родопи цъфти "цветето на императорите", което носи им...
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща
Надежда от "Ергенът" с доста провокативни снимки
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Авиокомпания предлага по-атрактивни цени на билетите за почитател...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).