Дадоха прасе с памперс като награда във варненско заведение

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
14:30 / 16.12.2011
2002
Живо прасенце за награда е дадено на клиент на варненска дискотека в края на месец ноември. 15-килограмовото животно е било разиграно на томбола, за която посетителите са си купили билети. Прасето обаче не е било пускано свободно сред тях, а е било на каишка. Печелившият го е отнесъл в дома си със специална клетка.

"Купихме прасето от частен собственик, изкъпахме го, памперс му сложихме, но въпреки това умириса дискотеката - все пак е прасе. Повече няма да го правим", разказа пред Дарик Данаил Динев, управител на заведението "Disco", където се е провела томболата. Той добави, че и друг път е организирал партита, на които са раздавани животни - заек, папагал, кокошка. На Никулден е имало томбола за жив шаран в аквариум.

"Навремето клиентите много се забавляваха с подобни игри. Тогава купоните бяха съвсем други, аз също съм пускал прасета и зайци в дискотеки на плажа. Нивото вече се вдигна много, не сме онова време преди 7-8 години, когато това беше интересно. Вече съм против тези глупости, които се правеха преди. Учудих се, че в Габрово са събрали въобще хора, защото, ако аз пусна прасе в дискотеката - ще избягат всички клиенти. Не всеки иска животно да се отърква в краката му", каза още Динев, който е бил управител на няколко дискотеки във Варна.


Виж коментарите (1)
Още новини от Любопитни новини:
В сезона на кърлежите: Как да се предпазим от ухапване?
Вижте всичко, което трябва да знаете за Евровизия 2024
Гневът може да убива: Увеличава риска от инфаркт или инсулт
Звезда от "Под прикритие" шашна мрежата: Ето така съчетавам работ...
Автомобилът ви е "спрял да дърпа"? Какви са причините
Той е банкер от "Уолстрийт", български зет и влезе в надпреварата...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).