Деси Слава роди от връстник на сина си, Самуел Финци пък по-голям от сестра си с 50 години…

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:21 / 13.12.2020
3568
Преди седмица фолкветеранът Магапаса стана татко за втори път на 45  години. Малкият му син се роди точно 22 години след раждането на дъщеря му Кристиана, плод на любовта му с певицата Мая. Сегашната му жена пък е почти на годините на дъщеря му.

Деси Слава също може да се похвали с такава разлика между двамата си синове. Първородната и рожба Майки вече е пораснало момче. Тя го роди в ранна възраст, но след раздялата с баща му Михаил, заживя с MMA боеца Благой Иванов, който е почти на годините на големия й син. Малкият им наследник се появи преди 3 години. Въпреки голямата разлика между децата й, певицата неведнъж е споделяла, че се разбират прекрасно и големият Майка обожава брат си.

Певицата Емануела също е мъжка майка, с двама синове родени през голяма период от време. Големият й син Христо, бе абитуриент през 2018-а. Малкият наследник Митко пък се роди през 2015 година. Второто дете на певицата е от бизнесмена Димитър Динев, с когото изживяха бурна любовна история ,но след няколко раздели и събирания всеки пое по своя път.

Актьорът и шеф на Сатиричния театър Калин Сърменов се сдоби с щерка и внучка буквално през година. Татко е на три дъщери - най-голямата Дария, от първия му брак. Калин и сегашната му жена Боряна имат още две момичета. Димана и малката Ария, която е на годинка и половина.

Юлияна Дончева също в класацията за майки с голяма възрастова разлика между децата си. Двамата и синове се появяват на бял свят през 20 години. Големият и син Йоан-Дако е вече на 24 години, а малкият Стъки на 6.

Актьорът Ицко Финци бие всички рекорди по възрастова граница между децата си. Неговият син актьорът Самуел Финци е роден от брака с първата му съпруга Гина Табакова. Той празнува 50-годишен юбилей, когато се роди сестра му Матилда. Малката е плод на любовта на Ицко с Лиза Боева, пише "Телеграф“.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Бъркат Дара Екимова с Гери-Никол
Безгрижие и "joie de vivre": Ето кой период в историята на Франци...
Най-лесните начини за справяне с тежките магнитни бури
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада?
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Лили Иванова приятелка с Анита Мейзер?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).