Детска учителка изхвърли актрисата Саня от "Фермата"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
09:42 / 22.09.2019
1358
Детската учителка Маргарита победи Саня Борисова с впечатляващ резултат в първия женски дуел в риалитито "Фермата: Нов свят“. Актрисата водеше убедително до средата на битките и успя да изненада съотборниците си чорбаджии с грация, ловкост и изключителен фокус, резултат от заниманията й с китайското бойно изкуство тай чи. Предизвикателството, което събори Саня, бе "Редене на думи“ и в него по-ловка в изписването на изречение със завързани очи бе състезателката от отбора на сиромасите. Маргарита закова победата с по-добро време във финалната игра "Царевица и кула“, а когато чу резултата, Саня зяпна от изненада.

Докато сиромасите се опитваха да смачкат в прегърдките си своя шампион, актрисата пусна сълза по пътя към изхода от риалитито "Фермата“. Като първата жена фермер на седмицата в новия сезон на шоуто Маргарита получи дамаджана вино, което водещият Андрей Арнаудов тества старателно, преди да й го повери, съобщи "Блиц".  

"Не бях достатъчно подготвена, смятам, че можех повече. Един ден за мен се равняваше на минимум 10 отвън, имам чувството, че съм тук от 4 месеца. Обичам отбора си и исках да остана по-дълго, за да се доопознаем, но така е било писано“, сподели на прощаване Борисова.

Виж коментарите (1)
Още новини от Любопитни новини:
Не правете тези шест грешки при възпитанието на детето и сигурно ...
Седалките в колата ви са магнит за мистериозни петна – ето как да...
Празникът на розата тази година ще ни поднесе огромни изненади
3 храни, които могат да ви помогнат да спите по-добре
Как можете бързо да охладите бира? Трикът за достигане на идеална...
Тук е отсядал Васил Левски, а манастирът е най-големият сред 14-т...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).