Дъщеря на президент, а вече и съпруга на милионер

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:06 / 14.11.2022
678
По-младата дъщеря на Доналд Тръмп Тифани се омъжи за годеника си Майкъл Булос, бизнесмен с ливански произход, чието състояние се оценява на над 20 млн. долара.

Сватбата се е състояла в имението на бившия американски президент във Флорида, на която са били поканени около 500 гости, съобщават американските медии. Булката се отправила до олтара в рокля на ливанския дизайнер Ели Сааб, който беше отговорен и за тоалетите на най-близките ѝ роднини – майка ѝ Марла Мейпълс и полусестра ѝ Иванка Тръмп.

БГНЕС припомня, че в последния ден от властта на баща си в Белия дом Тифани Тръмп хвърли истинска бомба, като обяви, че е сгодена за дългогодишния си партньор Майкъл Булос.Тифани и Майкъл са заедно, откакто се срещнали на Миконос, Гърция, през лятото на 2018 г. и прекарали там много ценно време с родителите си.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Удря ни мощна магнитна буря до дни
Иван и Андрей: Как може двустаен апартамент в "Лозенец" да струва...
Почина Алберт Руди, продуцентът на "Кръстникът"
Критично е състоянието на голяма легенда, изиграла емблематична р...
Коварна болест отне любима на българските зрители актриса, остави...
Леден гигант носи името А-83 и би могъл потенциално да доведе до ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).