Дъщерята на Стоянка Мутафова: Майка ми иска да си ходи от болницата, духът й се вдигна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:38 / 30.11.2016
1907
"Майка ми иска да си ходи от болницата. Да играе. Ама иска и да е красива в стаята си - поръча ми да й занеса червило и крем. Духът й се вдигна!", каза за "24 часа" дъщерята на актрисата Стоянка Мутафова - Мария Грубешлиева - Муки. 

Според нея поставянето на стенд в сърцето на прочутата актриса е минало успешно. Тя се чувства добре. Поласкана е, че толкова хора са били съпричастни към здрословното й състояние и обещава, че скоро пак ще е на сцената. Благодари на министър Вежди Рашидов за 21 тъмнолилави лалета, които й вдигнали настроението.

В понеделник след обяд, малко преди да замине за гастрол в Пловдив с пиесата "Госпожа Стихийно бедствие" Стоянка Мутафова се почувствала зле в дома си и била отведена в клиника "Токуда". Оплаквала се от ниско кръвно. Лекарски консилиум преценил, че нуждае спешно от стенд на сърцето и операцията била извършена. Според най-близките й състоянието й е отлично.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Вижте всичко, което трябва да знаете за Евровизия 2024
Гневът може да убива: Увеличава риска от инфаркт или инсулт
Звезда от "Под прикритие" шашна мрежата: Ето така съчетавам работ...
Автомобилът ви е "спрял да дърпа"? Какви са причините
Той е банкер от "Уолстрийт", български зет и влезе в надпреварата...
Превърна се във вирусна сензация – на 38 няма зъби, но снима клип...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).