Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Една зодия да не прекалява с претенциите днес
Автор: Екип Varna24.bg 08:46 / 23.11.2021Коментари (0)578
©
Дневен хороскоп за 23.11.2021 изготвен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Време е да постигнете компромис свързан с противопоставянето ви на плановете на вашите колеги за подобряване на работата. Завършете започнатите задачи, за да избегнете критиката на началниците си. Кратко пътуване ще ви изпълни с надежда, че новите ви планове са осъществими. Вечерта си почивайте. Близките ви са организирали вечеря заедно с ваши добри приятели, за да ви зарадват, като дори са поръчали кетъринг, за да не готвите вие. Повеселете се, изпратете гостите си и след това се отдайте на сексуални удоволствия. 

ТЕЛЕЦ

Обмислете добре действията. Бъдете решителни в постъпките, за да имате успех. Въпреки трудностите имате възможност да реализирате всичките си планове и идеи от изминалата седмица. Партньорските отношения с представителите на противоположния пол ще ви дарят щастие. Отношенията с любимите ви хора ще се успокоят, ако не прекалите с претенциите си заради несвършени задачи от страна на брачния или интимния ви партньор. Пазете се да не го обидите  с необмислените си думи и да не се лишите от сексуални удоволствия. 

БЛИЗНАЦИ

Неочаквани постъпки на ваши колеги са причина за усложняване на отношенията ви още от сутринта. По-добре премълчавайте и не показвайте лошия си характер, раздавайки правосъдие на ляво и на дясно. Очаквайте финансови постъпления, въпреки необходимостта от отстраняване на служебни пропуски и грешки. Изнервени сте от опита да ви наложат обвързване в нежелани от вас интимни отношения. Не реагирайте емоционално, ако интимния ви партньор ви упрекне в некоректност към него, особено ако не сте семейни. Просто се дистанцирайте и не допускайте сексуален контакт.

РАК

Пътувайте, ако няма да навредите на професионалните си планове. Постарайте се без отлагане да приключите със започнатите спешни задачи. Не допускайте финансови загуби. Всички ваши грижи са породени от липсата на желание за активна работа. След работа направете планираните покупки за дома. Вечерта се усамотете. Близките ви са разочаровани от поведението ви и трудно ще ви простят късното прибирани и принудата да хапнат каквото намерят. Не се надявайте на сексуални удоволствия, ако не постигнете примирие. 

ЛЪВ

Неприятели се стремят да ви представят в неблагоприятна светлина. Работата ви спори. Пътуване ще ви се отрази добре и скоро ще ви донесе отлични финансови постъпления. Не споделяйте с вашите колеги намеренията си да осъществите делова среща, за да не ви изпреварят и провалят, но нека бъде кратка. Вечерта посрещнете гости, които не само, че са ви приятни, а и са полезни на вас и на семейството ви. Искате да се усамотите с близките си, но те са на друго мнение и ви изнервят.  Докато си легнете ще сте забравили за сексуалните си желания.

ДЕВА

Не допускайте вашите колеги да ви изненадат с пропуски на работното място, които не са споделили с вас. Грозят ви сериозни финансови проблеми, ако не сте в състояние да отстраните бързо причината за случващото се. Не разчитайте на помощ. Не забравяйте, че безотговорното отношение на колегите ви няма как да се промени. Семейните да не избързват с крайните решения за раздяла, само защото са се скарали с брачния си партньор. Не се надявайте на сексуални наслади, ако сте прекалили с критиката и с претенциите си.

ВЕЗНИ

Ако сте решили да пътувате ще се изнервите до крайност. Следобед избягвайте общуването с досадници, които ви губят времето. Заедно с вашите колеги ще постигнете по-големи успехи. Напрегнати сте заради отговорните и спешни задачи, които трябва да завършите. Приходите ви са навременни и впечатляващи. Не взимайте импулсивни решения, свързани с личните ви отношения, за да не се окажете самотни преди края на месеца. Не се отдалечавайте от семейството и любимите си хора, които се нуждаят от вашето внимание. 

СКОРПИОН

Не се преуморявайте заради желанието си да се захванете със задачи на ваши колеги. Не сте достатъчно компетентни. Ще предизвикате подигравки, които ще ви засегнат. По-добре се откажете да раздавате помощта си. Завършете рутинните си задачи и не проявявайте ината си, само защото сте решили да не се предавате. Ваши лични проблеми, които не сте споделили с близките си, за да не ги натоварвате ще се превърнат в причина за дистанцирането им. Вечерта се отдайте на сексуални удоволствия, ако не сте изнервили през деня с поведението си партньора си.

СТРЕЛЕЦ

Днес сте изпълнени с планове, идеи и нови надежди. Обмислете нови възможности за професионална изява. Успехите ви ще станат причина за усложняване на отношенията с хората от професионалното ви обкръжение. Погрижете се за собствените си потребности и не обгрижвайте само близките си. В семейството ще ви изненадат с проблеми, за пореден път породени от вашето нежелание да сте откровени и да споделите грижите си. Вечерта бъдете умерени в думите си, не бъдете нападателни, за да се лишите от сексуални удоволствия.

КОЗИРОГ

От сутринта се заемете с най-трудните си задачи. Отхвърлете ги като проявите творчество в работата си и не разчитате на рутината, която не винаги ви носи успех. Ще си гарантирате финансова стабилност. Неочаквани промени ще погълнат част от деня ви. Пътуванията са полезни, ако сте внимателни зад волана.  Семейният ви живот е по-спокоен и хармоничен в сравнения с вчерашния ден. Отхвърлете домакинските си задължения, пригответе различни ястия, за да имате време за себе си. .Вечерта бъдете с любимите си хора, хапнете си добре  и се отдайте на сексуални удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Не допускайте без да се усетите и да прецените поведението си  нови грешки в общуването с вашите колеги. Приемете критиката с разума си и обсъдете претенциите им към вашата работа и причината, поради която ги чувате. Деловите разговори са успешни. Ако имате възможност ги проведете в ранния следобед. В отношенията с любимия ви човек цари хармония и разбирателство. Споделете проблемите, които ви тревожат. Вечерта останете само със семейството си или с интимния си партньор и се отдайте на чувствата си и на сексуални удоволствия.

РИБИ

На работното ви място се редуват успехи с неуспехи, заради невъзможността да сте постоянни в изискванията си. Много от вас ще изпитат желание да творят, но не трябва да се отклонявате от преките си служебни задължения и да вредите на авторитета си. Върнете взетите заеми от ваши приятели. Вечерта излезте с близките си на разходка или отидете на гости на приятели или роднини. След като се приберете няма защо да анализирате поведението им, ако не ви е харесало. Не мърморете в леглото, за да не съсипете сексуалните удоволствия.



Още по темата: общо новини по темата: 576
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
предишна страница [ 1/96 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Матури 2023 г.
Лято 2024
Кабинетът "Денков - Габриел"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: