Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Една зодия ще си спечели врагове, ако не внимава какво говори
Автор: Екип Varna24.bg 08:41 / 16.11.2021Коментари (0)786
©
Дневен хороскоп за 16.11.2021 изготвен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


За ваша радост трудностите ви заобикалят. Очаквайте заслужени и впечатляващи с размера си приходи, които са повод за завист. Не бързайте с обещанията за инвестиции, ако развивате собствен бизнес. Не подписвайте договори за финансово съдружие. Предстои ви успешна делова и творческа дейност. Не са изключени трудности в личните отношения, ако през целия ден сте извън дома си и пренебрегвате любимия си. Грозят ви не малко разногласия с партньорите ви. От вас зависи да избегнете краят на романтична връзка и липсата на сексуален живот за неопределено време заради поведението ви в този ден. 

ТЕЛЕЦ

Предпазвайте се от измама и кражба на интелектуален труд. Емоционалните ви реакции са във ваша вреда. Саморазправата няма да ви помогне. Късметът не е с вас. На работното си място се постарайте да се задълбочите в задачите си, защото грешките са трудно поправими. Не си създавайте повод за ненужни конфликти с вашите колеги. Посветете вечерта на семейството си, на партньора и на децата си. Близките ви очакват от вас повече внимание, а също и са готови да ви създадат приятна емоция, ако отидете с тях на ресторант и се повеселите. Сексуалните удоволствия са най-добрия начин да приключите с добро настроение днешния ден. 

БЛИЗНАЦИ

Бъдете внимателни в думите си. Прибързаните изказвания ще ви спечелят врагове. Поставете началото на нови проекти, които ще ви създадат име на добри и успяващи професионалисти. И до този момент ви уважаваха, но днес печелите още заслужена слава. Служебни задачи следобед ви дават шанс да подобрите материалното си състояние. Не са изключени неочаквани промени в личните ви отношения, заради изневяра, която сте разкрили неочаквано и ви е наранила дълбоко и непоправимо. Естествената ви реакция е отказът ви от интимни мигове и сексуални наслади, не само заради изневярата, а и заради нараненото ви его. 

РАК 

Поставете началото на вашите нови проекти, ако сте убедени, че са добре обмислени. Осъществете идеите си, ако са свързани с професионалните  ви планове. Вашите мечти, които до момента всички възприемаха като нереални, ще се окажат приемливи и осъществими и гарантиращи ви бъдещи финансови постъпления. Вечерта се отдайте на семейството и на любимия си, на приятни емоции и спокойни разговори. Бързо и почти безпроблемно сложете край на потискащите ви конфликти в семейството и се отдайте на сексуални удоволствия. 

ЛЪВ

Начинанията са успешни. Въпреки това не всички ваши планове се реализират според очакванията ви. Не се ядосвайте, за да не блокирате мисълта си и да не отклоните успеха от пътя си. Задачите ви доставят удоволствие. Избегнете финансовите загуби и професионалният успех със сигурност няма да ви изостави. Не са изключени  закономерни усложнения в семейните отношения, заради нежеланието ви да отстъпите пред исканията на близките си. Не допускайте да ви изнудват за непланирани разходи, дори и ако брачната ви половинка се опитва да ви лиши от секс. 

ДЕВА

Завършете отговорно служебните си задачи. С изненада ще установите, че вместо загуби, сте постигнали стабилност на финансовото си състояние. Признанието, което ще получите от колегите си е отлична компенсация за напрежението. Информацията за трудности ще ви помогне да ги избегнете с предвидливост и внимателно обмислени действия. Имате много обожатели, но сте влюбени до уши само в един, а днес имате възможност да споделите чувствата си. Бъдете искрени и не премълчавайте. Не избързвайте със сексуалните контакти, ако целите да съхраните отношенията си. 

ВЕЗНИ

Толерантното ви отношение към всички ви помага да се справите добре с работата си и да избегнете проблеми с ръководството. Проблемите на работното място не са сериозни и не заслужават вашето внимание. Оставете колегите ви да се справят сами след като им помогнете да изяснят недоразуменията помежду си. Ваши роднини се опитват да ви създадат проблеми в брака. Не допускайте тяхната намеса, ако бракът ви е стабилен. Сексуалните ви отношения са хармонични. Вечерта отново ще летите в облаците на любовната омая. 

СКОРПИОН

В живота ви се вмъкват влиятелни личности, които целят да ви използват, като ви предлагат подкрепа и помощ. Преценете дали да запазите отношенията си с тях. Активността на работното ви място е гаранция, че ще осъществите целите си. Ще са необходими повече от очакваните усилия. Деловите запознанства ви носят бъдещи ползи. Трудно ще избегнете проблемите в семейните отношения и разногласия с партньора си, ако пренесете лошото настроение и в дома си. Постарайте се да се заредите с оптимизъм. Сексът ще ви се отрази добре, ако не се ядосате на партньора си, че ви пита защо сте с кисела физиономия. 

СТРЕЛЕЦ

Търговците и днес са орисани да успяват и да събират завистливите погледи на околните. Удовлетворени сте от работата си и получавате в изобилие напълно заслужени похвали. Задължително стабилизирайте отношенията с колегите си. Оценете подкрепата им и постигнете разбирателство за съвместните задачи, които трябва да завършите. Рискувате да се провалите в личните отношения заради недоверие в чувствата си. Денят е идеален за пътувания. Вечерта се отдайте на почивка сред любимите си хора. Ако сте уморени и не сте готови за секс, просто споделете деня и изживяванията с близките си и спокойствието на интимните мигове. 

КОЗИРОГ

С лекота ще постигнете успех вашите колеги да чуят мнението ви. Дали ще ви подкрепят зависи от тяхната печалба. Заемете се с оформянето на финансови документи, свързани с бъдещи инвестиции. Очакват ви полезни делови срещи, на работен обяд. Ако вие  плащате сметката не бъдете прекалено разточителни. Бъдете умерени в критиката, ако след като се приберете заварите бъркотия в дома си, заради мъст, че не сте си у дома в почивния ден. Не спорете с партньора си. Ежедневните ви задължения и недоволството на вашите близки не са причина да се лишавате от сексуални удоволствия. 

ВОДОЛЕЙ

Работете активно, за да си гарантирате постоянни финансови постъпления. Цената, която трябва да платите е упорит труд. Завършете до края на деня поставените ви служебни задачи. Обстановката на работното ви място е спокойна. Колегите ви подкрепят, затова не спорете с тях и не ги критикувайте. Не се надявайте на запознанство с подходящ партньор, въпреки опитите да ви оженят преди настъпването на Новата година. Няма да бъдете щастливи. Сексуалните ви отношения не са хармонични, но причината е в неясното бъдеще на вашата връзка. 

РИБИ

Намерете верният подход към колегите си. На работното ви място цари напрежение, за което всички имате принос. Преценявайте думите си и бъдете предвидливи.  Емоцията ви пречи и блокира желанието ви да работите активно. Бъдете отговорни към служебните си задачи, ако са ви поставили срок за тяхното приключване. Следобед се очертават разправии с вашите близки, заради обещания, които не сте изпълнили и сте породили ревност в партньорите ви. Решили са, че сте им изневерили, заради закъснението ви. Трудно ще докажете невинността си. По-добре не опитвайте и се откажете от сексуалните удоволствия тази вечер.



Още по темата: общо новини по темата: 582
18.04.2024 »
17.04.2024 »
09.04.2024 »
07.04.2024 »
04.04.2024 »
31.03.2024 »
предишна страница [ 1/97 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Великден 2024 г.
Избори за председател на БСП
Парламентарни избори 2024
Бум на коклюш в България
Енергийна криза
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: