Емблематична водеща се връща в БТВ?

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:45 / 03.04.2022
2200
Ани Цолова може да се завърне в Би Ти Ви до няколко седмици, научи "Уикенд". След уволнението на Биляна Гавазова, сутрешният блок на телевизията има нужда от водеща, а нюзрумът не разполага с подходящ човек, който да заеме тази длъжност. За нея най-вероятно ще бъде поканена едно от предишните лица на предаването, а именно – Ани Цолова. 

Връзките на Ани Цолова с Би Ти Ви никога не са били прекъсвани, въпреки че журналистката напусна телевизията още преди 9 години. Това се случи през лятото на 2013-а, когато в разгара в антиправителствени протести предаването беше спряно. Тогавашните водещи – Виктор Николаев и Ани Цолова, се преместиха в Нова, но за Ани голямата телевизия винаги е била и си остава Би Ти Ви. Въпреки че изкара в Нова цели 4 години като водеща на "Здравей, България", Цолова продължава да поддържа приятелски отношения с колегите си в Би Ти Ви, включително с Антон Хекимян, който наследи нея и Виктор в "Тази сутрин", а днес вече е шеф на новините в телевизията.

Той прави първите си стъпки като стажант там, когато Ани вече е популярно име, и се говори, че никога не му е отказвала професионалната си помощ и подкрепа. Нейни думи са, че "Тони е любимец на всички". Двамата продължават да са много близки и най-вероятно Цолова няма да има нищо против отново да работят заедно. Тя от време на време гостува в предаванията на Би Ти Ви, което е още едно доказателство, че пази топли чувства към старото си работно място.

Водещата не е била на екран от 5 години. В Нова тв я свалят през есента на 2017-а, уж за да работи по собствено предаване. Чак след година става ясно, че такова предаване никога няма да види ефир, а журналистката отдавна е напуснала телевизията, за да развива собствен бизнес. В момента тя се занимава с обучения по поведение в публичното пространство, които обаче не вървят много добре. Преди две години Цолова стана преподавател по ораторско майсторство в Нов български университет, но и там заплатата едва ли може да се сравни със сумата, която Хекимян би предложил.

В Би Ти Ви имат спешна нужда от нова водеща на сутрешния блок. Златимир Йочев за момента се справя добре сам в ефир, но предаването е прекалено трудно, за да бъде изнесено от един-единствен човек. Шефът му Хекимян преди време водеше сам, но когато стана директор, той промени концепцията на "Тази сутрин", направи я много по-сложна и с идеята да се работи с двама водещи. Той усилено търси наследница на Биляна Гавазова. Ани Цолова е идеален избор. Макар че отдавна не е на екран, тя никога не е спирала да следи актуалните събития и би могла да влезе в час само за няколко седмици.

Виж коментарите (0)

Още по темата (3610):
04.10.2022 Елен Колева с нов любовник
24.09.2022 Лепа Брена направи голямо признание, свързано е с България
21.09.2022 Фадо изпълнителка взриви българската публика
18.07.2022 Стефан Илчев: Напускам България, тук няма смисъл да творя
16.07.2022 Попфолк певицата Валя: Заспал шофьор на камион едва не ме премаза на пътя
16.07.2022 Стана ясно каква е причината за смъртта на Ивана Тръмп
Още новини от Любопитни новини:
С присадени сърце и бъбрек: Българинът, покорил Килиманджаро е на...
Орлин Павлов за музиката, изкуствения интелект и мечтите
И тя оперира носа си
Катето Евро готова да издигне паметник на онзи, който я откаже от...
Велики понеделник е! Започва Страстната седмица, ето кой празнува...
Какво ще е времето във Варна днес?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).