Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Ергенът преспал с една от участничките след края на предаването
Автор: Екип Varna24.bg 14:21 / 03.04.2022Коментари (1)1999
©
Виктор Стоянов, който е главно действащо лице в шоуто "Ергенът", призна, че още не може да превъзмогне напълно бившата си приятелка Хриси Парова.

"Няма да я забравя никога, но ще обичам отново!", оптимист е фитнес моделът. С половин уста той сподели още, че е влязъл в предаването само за пари, а не за да си търси гадже.

"Сигурен съм, че мнението ми би разочаровало много хора, но за скромните ми 31 години на този свят се убедих, че всеки от нас си има цена. Тези, които отричат, просто още не са научили своята", откровеничи Ергенът в социалната мрежа. Той многократно е намеквал, че все още е свободен и момите в предаването не са успели да го впечатлят достатъчно. Със спряганата за победителка Виктория Капитонова с днешна дата не са заедно, но са запазили добри чувства един към друг.

Запознати издават, че Стоянов е имал интимни отношения с някои от участничките след края на шоуто, ала изобщо нямал намерение те да прераснат в нещо повече. Една от тях е Благовеста Цакова, по-известна като Бонбонова. Симпатиите му към нея си проличаха още по-време на предаването, след като тя му подари използваното си бельо. За сериозна връзка обаче и дума не можело да става, пише "Уикенд". 

Още със старта на формата се заговори, че Виктор е излъгал за семейното си положение, защото на някои от по-старите си снимки носи халка. Истината е, че с бившата му приятелка Хриси Парова са си разменили пръстени, но само символично, без да сключват официален брак. Фитнес инструктът още твърди, че атлетичната блондинка е голямата му любов и досега друга не е успяла да я измести от сърцето му.

"Разделихме се, защото и двамата допуснахме големи грешки. До последно не се разбрахме. Предполагам, че по-виновният съм аз. Имам огромен дефицит на търпение. Избухлив съм, защото съм зодия Овен. Казвам неща, които не мисля, с цел да нараня човека отсреща. Детинско е, срам ме е, но работя в посока да променя тази черта от характера си", откровен е софиянецът, който скоро ще чукне 32 години.

Бившата любима на Стоянов, с която са били заедно в продължение на 8 години, е известната фитнес инструкторка и инфлуенсърка. Тя има над 100 000 последователи в инстаграм и развива печелив бизнес в тази сфера. Виктор винаги е казвал, че иска да има до себе си силна и независима жена, а на разглезена красавица, която да издържа. Именно затова повечето от участничките в "Ергенът", сред които няколко известни плеймейтки и бръмчалки, изобщо не паснали на светогледа му.

"От малък се имам за красив. Не съм имал проблеми с външния вид. Много хора, които не ме познават, ме мислят за лош човек, надут и груб. Това е заради начина, по който изглеждам. Винаги съм бил обект на засилен интерес от страна на нежния пол. Действам обаче внимателно. Ерген съм, но причината е в мен, а не в дамите. Търся силен характер, не искам мекотело до себе си. Жена, която знае какво иска и може да отстоява мнението си", обобщава критериите си фитнес инструкторът. Някои от изгонените участнички пък потвърдиха, че той е свикнал да бъде обект на внимание, но не и да е активаната страна в свалките.

Meждувременно Ергенът сподели, че иска да има две деца – момче и момиче. "Не мисля, че човек може да бъде предварително готов за това. Вярвам, че усещането да си готов за подобна крачка го предизвиква партньорът ти. Все пак за целта са нужни двама", коментира Виктор.



Още по темата: общо новини по темата: 3610
04.10.2022 »
24.09.2022 »
21.09.2022 »
18.07.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
предишна страница [ 1/602 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
от всички "моми" избра циганската проститутка.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Матури 2024 г.
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: