Ето я новата жена до Ивайло Захариев

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:28 / 14.12.2019
6805
Ивайло Захариев има нова жена в живота си. Звездата от сериала "Пътят на честта" отказа да коментира "слухове и жълти клюки", но вече явно не се притеснява от разкритието ни. В последните седмици актьора е засичан многократно с млада блондинка, дори на официални светски събития.

Оказа се, че красавицата работи в известна компютърна компания и нашумя като създател на "Бебеносещ календар", в който популярни личности позират за снимки с децата си, а средствата от продажбите се давали за благотворителност.

Станислава и Ивайло се запознали в края на 2018 г., покрай новото издание на календара. За снимките Захариев позира и с двамата си сина, а Станислава се е щракнала с малката си дъщеричка. Кога е припламнала искрата на любовта между двамата, можем само да гадаем. Те обаче вече са неразделни и не крият чувствата си един към друг. Станислава отбелязва с любовни сърца публикациите на Ивайло в интернет, той пък й връща жеста. "Моят ментор, моята муза и най-големият ми почитател", е споделила под една от снимките си с Ивайло неговата любима.

"На всички, които ме следят и критикуват зад гърба ми искам да припомня, че животът си е мой и не ме е срам да бъда щастлива!", написа в личния си профил в социалните мрежи Станислава в отговор на критиките, че е разбила семейството на актьора. Според запознати с житието-битието на красавицата, тя е майка на 2-годишно хлапе, наскоро се е върнала на работа след майчинство и няма съпруг. "Голяма любов кипи, много са щастливи. Нищо чудно скоро двамата да се оженят", коментират приятели на двойката.

Поредната поява на Ивайло и Станислава заедно бе на премиерата на филма "Диви и щастливи" в края на ноември на режисьора Мартин Макариев. След края на прожекцията в кино "Арена", актьорът и неговата нова приятелка се щракнаха за спомен с Александър Сано, който има главна роля в романтичната екшън комедия. Във вторник вечер пък са отишли под ръка на церемонията "Българска модна икона".

Неотдавна стана ясно, че хитовият актьор се е разделил със съпругата си Миряна. Двамата запазиха пълно мълчание и не разкриха каква е причината за раздялата им. Факт е, че двамата вече не живеят заедно, но Ивайло продължава да вижда двамата им сина – 6-годишният Филип и 5-годишният Дамян всеки ден. Както стана ясно, 7 години след сватбата си, актьорът и майката на двете му деца, се е изнесъл на квартира в близост до жилището, в което живеят Миряна и децата. Тъй като бившата съпруга на актьора била ангажирана като пиар и мениджър на новините в Би Ти Ви, Захариев водел хлапетата на детска градина.

Отношенията между Захариеви започнали да охладняват миналото лято. Актьорът е изтрит от профила на Миряна във фейсбук. Тя не е харесала дори снимката, която Ивайло е споделил като спомен, от раждането на по-малкия им син Дамян. Разпадането на семейството им бе огромна изненада за мнозина. С бившата му половинка изглеждаха като перфектно семейство, но в един момент идилията се пропука.

Съдбата срещнала Ивайло и Миряна преди 10 години. Запознали се в протестантска църква. Само няколко месеца след първата им среща, актьорът събрал смелост да й предложи брак. През 2012 г. те си казали "да" на пищно празненство пред 120 гости. Церемонията се провела изцяло в протестантските традиции. Любопитен факт около връзката на Ивайло и Миряна е, че актьорът не е имал интимни отношения с любимата си до първата им брачна нощ. Целунал я за първи път едва в сватбения им ден.

Младоженците изрично помолили гостите си да донесат вместо цветя плик с пари, които да отидат в подкрепа на младежи, които напускат домовете за изоставени деца. Булката решила да обвърже сватбения си ден с каузата, защото по онова време работела във фондация за сираци. По време на ритуала, в който Ивайло и Миряна си разменили обети, младоженците си обещали, но не се заклели, че ще са си верни докато смъртта ги раздели.  Едва, когато пастор Калоян Курдоманов изрекъл: "Иво, можеш да я целунеш", Захариев вдигна булото на младоженката и за сефте дарил с целувка Миряна.

Уви, 7 години след сватбата бившата съпруга на актьора върна моминската си фамилия и вече се подписва като Георгиева. Захариев пък е свалил венчалната си халка.

Виж коментарите (0)

Още по темата (1312):
18.06.2021 Нешка Робева: Направих грешка, въпреки че Ванга ми я предсказа
21.05.2021 Световноизвестен актьор пусна кадър от Пловдив във фейсбук, помоли за
услуга
21.02.2021 Любимка на хиляди българи иска ваксина
28.01.2021 Васко Кеца си издейства пенсия от 500 лева
23.12.2020 Синът на Емил Димитров: Татко не беше гей, а бисексуален!
13.10.2020 Изненадващ заместник на Георги Любенов след положителния тест за COVID-19
Още новини от Любопитни новини:
В Северните Родопи цъфти "цветето на императорите", което носи им...
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща
Надежда от "Ергенът" с доста провокативни снимки
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Авиокомпания предлага по-атрактивни цени на билетите за почитател...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).