Фолкпевец и адреналинка - ново попълнение в "Един за друг"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
18:56 / 14.02.2023
3586
Предаването за двойки "Един за друг" беше единственото шоу в ефира, в което не се залагаше на известни личности, прости и грандиозни скандали, с което успя да спечели голяма фенска аудитория. Заявките за новия сезон са противоположно на всичко досега. 

В шоуто с участие са се уредили една от най-популярните двойки в Инстаграм, а съща така и бивша адреналинка. "Съсипаха го и това предаване", измърмориха почитатели на шоуто. 

Артьом и Криси са добре позната двойка в социалните мрежи, а той дори се опита да гради музикална кариера. Е, не успя да изгрее на сцената, но пък с напористата си приятелка са се бутнали в шоуто за двойки, като целят да станат още по-известни и да започнат да печелят добре от реклами. 

От продукцията пък издават, че са вкарали бивша адреналинка от "Господари на ефира", с което вероятно очакват да спечелят повече зрители, но към момента само губят от този подбор на участници. Сред останалите двойки има влогъри, стилист, юрист, ветеринар, програмист, учители, пожарникар.

Част от участниците са женени отдавна, а други са заедно само от няколко месеца. Една от двойките е влизала в клетка на 200-килограмов тигър, а в друга - партньорите са разведени. Най-младите участници са на 23 години, а най-възрастният – на 48. 

Актьорското дуо Краси Радков и Станислава Ганчева ще се присъедини към лъчезарния Емо Чолаков, за да предизвикват себе си в една шеметна любовна надпревара.

"За първи път с моята съпруга сме заедно пред камера. Много е хубаво и специално за двамата. Новият сезон на предаването е изключително атрактивен и добре измислен. Има хора с различни характери и професии, но те успяват да запазят позитивното настроение през цялото време“, сподели Краси Радков в "На кафе“. Неговата нежна половинка Станислава Ганчева допълни, че харесват всички двойки, а най-трудната част от играта е раздялата с участниците във вилата на любовта.

"Благодаря на Краси и Станислава, че се присъединиха към екипа, те са страхотни партньори. Нямаше как да имам по-подходяща компания. Изненадан съм от мащаба на игрите тази година – те са съвсем нови и много зрелищни“, коментира от своя страна водещият Емо Чолаков, пише "Блиц".

Виж коментарите (0)

Още по темата (6917):
23.04.2024 Певицата Валя с подробности за своята "Рана"
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Бивш футболист отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов и братята му разказаха за уроците, които научаваме от бащите
си
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си
21.02.2024 Ники Урумов и група P.I.F. с ексклузивна премиера на песента "Обезумели" по музика на Димо
Още новини от Любопитни новини:
Русенската и Варненската опера гостуват на Люлякови музикални веч...
Почина дизайнерът, който изработи свещеническо облекло за папа Йо...
Световноизвестен певец с български корени празнува днес
Ето къде е единственото място в България, където Великден се поср...
Помислете много добре: Кой е с предимство и защо?
Ако работите на компютър, не забравяйте правилото 20-20-20 и пийт...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).