Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Големите гафове на Боби Михайлов
Автор: Екип Varna24.bg 10:35 / 08.06.2022Коментари (0)1222
©
1 януари 2011 г.

Празнува с Дан Тан и Коце Маца

Президентът на БФС Борислав Михайлов посреща новата 2011 година в Сингапур заедно с боса на черното тото Дан Тан и бившия президент на "Беласица" със съмнителна репутация Костадин Хаджииванов - Коце Маца. Две седмици по-късно Михайлов подписва договор с фирмата "Фути Интернешънъл Медия" (контролирана от Дан Тан чрез подставени лица) за провеждане на контролата България - Естония (2:2) в турския курорт Анталия. Двубоят от 9 февруари 2011 г., в който головете паднаха след 4 дузпи, беше разследван и резултатът от него беше анулиран. За нагласения резултат са били заложени най-малко 6,9 млн. долара при азиатски букмейкъри, информира "България днес".

2011 г.

Върти гьобеци на Преслава

Култово видео с участието на Боби взривява социалните медии. Михайлов показва завидни танцувални умения. Той върти гьобеци в присъствието на фолкзвездата Преслава, която изпълнява хита си "Като за финал".

"След този танц феновете ми даже се увеличиха. Разбраха, че освен много други неща мога и да танцувам. Даже деца, които не са ме гледали като вратар, заради този танц са ми искали автографи", признава Боби.

Няколко години по-късно Михайлов затвърждава класата си на танцьор. По време на сватбено тържество той започва да се вихри на гръцко изпълнение.

6 септември 2016 г.

Гаври се с репортерка

Президентът на БФС излиза пред Националния стадион "Васил Левски" в нетипично развеселено настроение след измъчена победа с 4:3 срещу Люксембург. На въпрос на репортерката Ваня Симонска за "започващия квалификационен цикъл" на тима Боби започва да се хили и да разсмива пред камерите: "Пореден цикъл? Какъв цикъл?". Михайлов и друг път е излизал пред журналистите видимо почерпен след мач.

22 декември 2018 г.

Прилошава му на официална среща

Малко след като бе преизбран отново за президент на БФС, Михайлов придружи Бойко Борисов на среща в Белград с представители на Сърбия, Румъния и Гърция. На нея се постави началото на идеята за домакинство на световното първенство през 2030 г. На Михайлов обаче му прилоша и той започна да се подпира на тогавашния спортен министър Красен Кралев. Наложи се Боби да бъде изведен от пресконференция. Впоследствие той обясни, че е получил схващане на крака, но в социалните мрежи тръгнаха поредните закачки, че е прекалил с алкохола предишната вечер.

10 юни 2019 г.

Изнизва се с джип през пистата

Възмущение предизвика Михайлов след домакинската загуба от Косово с 2:3 в европейска квалификация. Той решава да се скрие от репортерите и да се изниже от стадиона с модерния си черен джип директно от лекоатлетическата писта. Той е придружаван от директора на Националния стадион. Достъпът до пистата е строго ограничен и по нея се допускат линейки и пожарни.

Хвърля оставка, после се завръща

Михайлов подава оставка като президент на БФС само ден след унизителната загуба с 0:6 от Англия и съпътстващите расистки скандали на трибуните. Оставката му е поискана от тогавашния премиер Бойко Борисов. ГДБОП и Жандармерията обискират офисите на БФС по подозрение за корупция и престъпления против спорта. Подозренията са за далавери, свързани с доставката на екипировка за детско-юношески футбол.

Боби казва, че ще се отдаде на любимото си хоби - лов. През април 2021 година изненадващо Михайлов се завръща на бял кон. Той оттегля оставката си, а през октомври е преизбран за нов мандат след съмнително преброяване на гласовете.




Още по темата: общо новини по темата: 3610
04.10.2022 »
24.09.2022 »
21.09.2022 »
18.07.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
предишна страница [ 1/602 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Масови протести срещу цените на горивата
Парламентарни избори 2024
Газови доставки
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре (413) 14%
Добре, но можеше и по-добре (387) 13%
Не се справи (568) 19%
Пълна трагедия (1596) 54%

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: