Голям резил: "Богаташът" Боби Манекена стана за смях, пробута чужд бус за свой и показа скъсан диван

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (2)
17:38 / 04.06.2022
2996
Псевдобогаташите Борислав и Нина Димитрови - "Пиленцата от Монако" станаха за резил в предаването "Смени жената“ по bTV. Двамата бяха разкрити, че всъщност изобщо не са толкова заможни, а само се опитват да се правят на такива.

Нина отиде в семейството на Митко от първия сезон на "Фермата“ и заживя по неговия стандарт, без много пари, в панелно жилище в София. По-интересното обаче се случи в Пловдив. Жената на Митко отиде да живее при Боби Манекена и го направи за смях, разкривайки, че не е такъв богаташ, за какъвто се изкарва.

Боби я качи в луксозен микробус, който представи за свой собствен. С него возел известни личности. Оказа се обаче, че бусът не е негов, а на шофьора, който го кара. Тъй като му дължал услуга, ги возел. Половинката на Митко разбра това при кратък разговор с шофьора. Това тотално унизи Боби, който се опита да мънка нещо, за да се оправдае.

В дома на Боби и Нина също се получи унижение за двамата. Първо, те живеят в малко жилище, имат само 2 стаи. Хора с огромни възможности, за каквито парадират, ще могат да си купят по-голям апартамент. Мебелите в жилището им изобщо не са първо качество, като дивана им, който е скъсан.

По всичко си личи, че "пиленцата" са едни измамници, които целят да се изкарат богаташи и ВИП, но всъщност не са много по-различни от останалите хора.

Боби дори скандализира зрителите, като заяви, че лятото ще говори с приятеля си Филип Плейн да започне работа при него като манекен. В същия момент обаче показа по бански едно тяло, което не изглежда някога да е посещавало фитнес и което има дори леко шкембе.

Виж коментарите (2)

Още по темата (3610):
04.10.2022 Елен Колева с нов любовник
24.09.2022 Лепа Брена направи голямо признание, свързано е с България
21.09.2022 Фадо изпълнителка взриви българската публика
18.07.2022 Стефан Илчев: Напускам България, тук няма смисъл да творя
16.07.2022 Попфолк певицата Валя: Заспал шофьор на камион едва не ме премаза на пътя
16.07.2022 Стана ясно каква е причината за смъртта на Ивана Тръмп
Още новини от Любопитни новини:
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Авиокомпания предлага по-атрактивни цени на билетите за почитател...
Младеж изненада Карбовски на улицата
Уникална история: Да си купиш телевизор с монети, събирани от пла...
Ивет Лалова показа сина си


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).