Искате да привлечете финансовото изобилие в живота си? Спокойно – има лесен начин

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
16:57 / 13.11.2022
993
Не винаги финансовият резултат от нашите дейности зависи само от трудолюбието и талантите ни. Много често нещо нематериално се отразява на веригата от събития, водещи до сбъдването на куп мечти. 

Но замислялите ли се как може да привлечете по-лесно финансовото изобилие в живота си? Е, спокойно – има начин. При това много лесен. 

Според Фън Шуй има точно няколко цвята, които привличат богатството към нас. Експертите по Фън Шуй са разбрали кои палитри привличат парите. Фън Шуй е изкуството да използвате енергията на околната среда, за да подобрите личния си потенциал. Правилното взаимодействие със света може да доведе до положителни резултати, включително финансово благополучие.

Експертите твърдят, че нюансите на лилавото и зеленото, които съответстват на зоната на богатството в схемата на Багуа, са отговорни за активирането на паричните потоци. Зелените тонове символизират растежа и развитието, а виолетовите са просто отговорни за обогатяването на всичко живо. 

Изобщо не е необходимо да се обличате в тези цветове от главата до петите, достатъчно е да "боядисате“ някои елементи от къщата или например портфейла си в необходимите нюанси. 

Сивите и сребристите цветове ще ви помогнат да запазите парите, които вече имате, а също така и да са "на сигурно“ при вас.

Експертите по Фън Шуй обаче са категорични – забравете за жълтия цвят, ако искате да се къпете в пари. Причината за това се крие във факта, че закачливият нюанс няма да донесе материална стабилност в живота ви именно поради неговата "палава“ природа.

Виж коментарите (1)
Още новини от Любопитни новини:
Слави Трифонов се разделя с двамата от най-верните в екипа си
Наш манастир пази уникален стенопис на Тайната вечеря отпреди 7 в...
Много драматичен обрат с участник в "Стани богат", стигнал до 10 ...
В сезона на кърлежите: Как да се предпазим от ухапване?
Вижте всичко, което трябва да знаете за Евровизия 2024
Гневът може да убива: Увеличава риска от инфаркт или инсулт


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).