Изневяра на Николета със Свинаря повод за развода с Божинов?

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (3)
22:52 / 28.09.2019
3713
През последните години от живота си Свинаря обитаваше тузарско имение в Старозагорските минерални бани. Баровецът брои 4 милиона лева за бивш хотел с бликащ минерален извор и го преоборудва в своя резиденция. В имението му често гостуваха фолкаджийките Анелия, Мара Отварачката, Галена, плеймейтката Моника Валериева, че даже и Николета Лозанова.

Преди няколко години именно изневяра на Николета с Ангел Свинаря накара Валери Божинов да поиска развод от знойната пловдивчанка. Впоследствие Николета се залюби с вратаря Ники Михайлов, но чат-пат се отбиваше при своя основен спонсор и благодетел Ангел Тенев, писа "Уикенд". Разказват, че точно Ангел Тенев подарил на Николета прословутия бял джип "Мерцедес", който тя опакова с червена панделка и представи като подарък от Валери Божинов.

Щедростта на Ангел Тенев към певиците и манекенките бе пословична и според грубите сметки той е раздал над 2 милиона лева за страстта си по именитите красавици. Най-често Ангел Свинаря се срещаше с фолкаджийката Мария и с нейната майка. Преди 3 години, когато Мара Отварачката бе прогонена от Гущеров заради изневери, Ангел Свинаря я спаси от фалит. Мълвата гласи, че всяка манекенка, нощувала в имението му, си тръгвала с по 5000 евро премия на сутринта. 

Твърди се също, че Ангел Свинаря е българинът, платил 70 000 евро, за да се срещне насаме с Наоми Кембъл. През 2013г. тази история бе разказана от Черната Златка в риалити шоуто "ВИП Брадър", но тогава плеймейтката не назова името на родния богаташ. Златка спести и друга пикантна информация - за своите горещи срещи с Ангел Свинаря.

За последно като гадже на Ангел Тенев се спрягаше името на бившата Мис България Роси Иванова. Брюнетката често бе засичана в имението на боса на месарската империя "Аякс". Твърди се, че Роси е водила при баровеца и други популярни манекенки заради прословутата щедрост на спонсора си.

Сред любимките на Ангел Тенев бе и фолк певицата Анелия. В чалга бранша разправят, че песента "Генерал" е посветена именно на Свинаря, който платил за видеоклипа на Анелия. Ангеле Тенев е помагал финансово и на Джена, Преслава и други именити чалга диви от каталога на "Пайнер". Слуховете гласяха, че той е неофициален съдружник в "Пайнер мюзик".

През лятото на 2016г. Ангел Тенев се изръси с 1 милион лева, за да организира бляскаво парти за своя 55-ти юбилей. Тогава на рожденика пяха Лепа Брена, Цеца Величкович и Горан Брегович, а гостите изпиха 500 бутилки шампанско "Дом Периньон", по 500 лева бутилката.

Със смъртта на Ангел Тенев фолк певиците и манекенките изгубиха най-големия си фен и благодетел. Неясна засега остава съдбата и на трите свинеферми с общ капацитет 250 000 прасета, които бяха под контрола на баровеца. Вероятно месарският бизнес ще бъде поет от сина му. Ангел Тенев има и дъщеря от първия си брак - Радина, която обаче не работи във фирмата му. Щерката не общувала много-много с татко си, възмутена от нескончаемите му сексуални подвизи.

Виж коментарите (3)

Още по темата (1312):
18.06.2021 Нешка Робева: Направих грешка, въпреки че Ванга ми я предсказа
21.05.2021 Световноизвестен актьор пусна кадър от Пловдив във фейсбук, помоли за
услуга
21.02.2021 Любимка на хиляди българи иска ваксина
28.01.2021 Васко Кеца си издейства пенсия от 500 лева
23.12.2020 Синът на Емил Димитров: Татко не беше гей, а бисексуален!
13.10.2020 Изненадващ заместник на Георги Любенов след положителния тест за COVID-19
Още новини от Любопитни новини:
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Авиокомпания предлага по-атрактивни цени на билетите за почитател...
Младеж изненада Карбовски на улицата
Уникална история: Да си купиш телевизор с монети, събирани от пла...
Ивет Лалова показа сина си


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).