Известен рапър почина от свръхдоза

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
16:11 / 23.01.2020
1650
Джус Уърлд е умрял от свръхдоза опиоиди, сочат резултатите от аутопсията на 21-годишния рапър в Чикаго, повече от месец след внезапната му смърт на едно от летищата в града, предаде Франс прес. Джус Уърлд, чието истинско име е Джаред Хигинс, е умрял вследствие на отравяне с оксикодон и кодеин - силни опиоиди от семейството на морфина и хероина.

Рапърът получил конвулсии на летище Мидуей в Чикаго, докато полицаи претърсвали багажа му по сигнал, че в него има оръжие и наркотици. Те го чакали на летището при завръщането му с частен самолет от Калифорния. След като му прилошало, полицаи му дали антидота Наркан, използван при употреба на свръхдоза опиоиди. Рапърът малко по-късно умрял в болница, предаде БТА.

Джус Уърлд беше обявен за най-добър нов изпълнител на музикалните награди на Билборд през месец май м.г. Хитът му "Lucid Dreams" стана шесторно платинен и достигна номер две в класацията за сингли Хот 100.

Виж коментарите (1)
Още новини от Любопитни новини:
Превърна се във вирусна сензация – на 38 няма зъби, но снима клип...
Днес е първият ден, ако сте решили да отслабвате с лунната диета ...
В 21-ви век: Мъж е даван "под наем" за селскостопанска работа, дъ...
Новото нормално явление: Съкращенията продължават, хората свикнах...
Опасни трендове в социалните мрежи могат да доведат до рак на кож...
Георги Господинов се сбогува с Пол Остър


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).