Каква е тайната на перфектния суджук?

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:51 / 02.11.2024
1418
Пресен суджук и младо вино - за тази добра комбинация се събраха стотици в шуменското село Кюлевча. На място организаторите приготвиха над 600 килограма специалитет по местна рецепта и няколко казана боб към него. Гостите можеха да дегустират различни видове вина, сред които и младо "Божоле". Сомелиери оценяваха най-доброто вина в три категории - бяло, червено и розе. Фестивалът, който се организира за 11-а поредна година, привлича с вкусове и аромати хора от цялата страна.

"Няма тайна в рецептата. Всеки го прави по различни рецепти. Най-важното е да се прави с любов", каза пред NOVA кметът и председател на НЧ "Каменен стълб 1888"- с. Кюлевча Веселин Тодоров.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Това летище се смята за най-страшното в света - ето защо
Венера влиза в Овен, ето какво да очакваме 
Кръстиха астероид "Матиганис" – древното име на Шумен
Ето какво издава използването на емотикони за личността ни
Русита Боева: Имам лична емоционална натовареност с песента "Забл...
Отбелязваме Международния ден на труда


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).