Коремът подсказва какво бебе очаква Лена Бориславова

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
16:04 / 25.05.2023
586
Бременната Лена Бориславова и половинката й Мирослав Иванов са научили пола на бъдещата си първородна рожба на един от последните и прегледи.

Близки до двойката издават, че най-вероятно бебето ще бъде момиченце, макар годениците да не са оповестили официално новината. Слухът, че Лена и Миро са в очакване на наследничка, се потвърждава и от развитието на бременността на бъдещата майка.

Фотографи преди дни уловиха двойката на път за работна среща на столичната ул. "Чаталджа“, където от ръководството на ПП ежеседмично се събират.  От кадрите се вижда, че коремчето на Лена наедрява от ден на ден все повече.

Едно време, преди технологиите и медицината да напреднат до толкова, че полът на  децата да се установява още в началото на бременността, жените са гадаели за него по корема на родилката. Според поверието ако коремът се оформя по-ниско, както е при Бориславова,  бебето ще е момиче.

Има и народно вярване, че бременните с момиченце качват повече килограми, защото им се хапват основно сладки храни, припомня "Ретро". Напоследък юристката се е окръглила значително. Освен на коремче е наддала в ханша и бедрата.

Виж коментарите (1)
Още новини от Любопитни новини:
Най-лесните начини за справяне с тежките магнитни бури
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада?
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Лили Иванова приятелка с Анита Мейзер?
Бившата жена на Димитър Рачков и настояща на Евтим Милошев крие т...
Нана: Не ми беше лесно да се разделя с България


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).