Кошмар на пъпа на Пловдив за звезда от "Откраднат живот"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
22:33 / 16.01.2020
2697
С карък започнала годината за известния актьор Красимир Доков. Преди дни звездата от "Откраднат живот“, който за 8-и сезон предстои да гледаме в ролята на Янко, бил брутално обран насред пловдивския Драматичен театър.

Кражбата се случила часове преди Доков да излезе на голямата сцена за премиерата на спектакъла "Детектор на лъжата“, в който играе една от трите големи роли. Джебчията проникнал в театъра в обедните часове и необезпокояван от никого задигнал каквото му очи видели. При тараша в мъжките гримьорни грабнал и портфейла на актьора от "Откраднат живот“, а после и чантата на негов колега.

По-голямата загуба за Доков не била паричната сума, която носел в портмонето, а всичките му документи, до които вече нямал достъп. В ръцете на джебчията попаднали трите кредитни карти на актьора, личната му карта, както и шофьоската му книжка. Освен това мошеникът взел и талона на личния му автомобил, което означава, че докато не се издаде нов, той нямал право да управлява колата си. Проблемът сега бил, че пътуванията му били ограничени и затруднени.

Въпреки че гони пенсия, Красимир Доков не спира активно да играе в цялата страна. Признава, че до момента единствената му неволя в здравето е диабетът, който развил преди около 20 години. За разлика от много свои познати той бил изключително стриктен и спазвал диетично меню. Вече не си спомнял какъв бил вкусът на белия хляб, защото хапвал само черен, пише "Ретро". Често му се случвало в заведенията да му казват, че такъв не предлагали, но той имал решение на всеки проблем.

"Поръчвам си супата и като ми кажат, че няма черен хляб, отивам до най-близкия магазин и си купувам“, казва шеговито актьорът. Наскоро джипито му го посъветвало да отиде да живее във Франция, след като бил на кратко турне с трупата в Париж. Въздухът там му се отразил толкова добре, че като си дошъл, кръвната му захар била в отлична норма.

Виж коментарите (0)

Още по темата (1312):
18.06.2021 Нешка Робева: Направих грешка, въпреки че Ванга ми я предсказа
21.05.2021 Световноизвестен актьор пусна кадър от Пловдив във фейсбук, помоли за
услуга
21.02.2021 Любимка на хиляди българи иска ваксина
28.01.2021 Васко Кеца си издейства пенсия от 500 лева
23.12.2020 Синът на Емил Димитров: Татко не беше гей, а бисексуален!
13.10.2020 Изненадващ заместник на Георги Любенов след положителния тест за COVID-19
Още новини от Любопитни новини:
Замениха Деси Стоянова
22-годишната носителка на "Оскар" и "Грами" си призна: Винаги съм...
Арестуваха Жерар Депардийо
BTV открадна кадър на БНТ?
С присадени сърце и бъбрек: Българинът, покорил Килиманджаро е на...
Орлин Павлов за музиката, изкуствения интелект и мечтите


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).