Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Кремена Халваджиян прекали с химията, заприлича на мумия
Автор: Екип Varna24.bg 16:43 / 24.10.2021Коментари (0)4954
©
Кремена Халваджиян е наблъскала лицето си с повече химия дори от своята приятелка Гала, забеляза "Уикенд". Лицето на бившата стилистка на предаването "На кафе" напоследък е опънато като на мумия. На 52-годишна възраст тя е решила да изглади бръчки и да се освежи, но меко казано е прекалила.

По лицето на Кремена Халваджиян напоследък не се забелязва нито едва бръчица, дори когато притежателката му се усмихва широко. Русокосата дама, която се беше оттеглила от публичните изяви в последните месеци, отвори ново заведение преди около 2 седмици. На партито за откриването му тя се бе спретнала доста шармантно в любимия си стил, според който бельото, нощниците и пижамите се носят на светски сбирки вместо официално облекло. Черната дантела на комбинезона, който бе облякла, обаче далеч не беше толкова впечатляваща, колкото изпънатото й като балон пред пръсване лице. Жената на Маги Халваджиян вероятно се е разкрасила специално за случая, но вместо ефект, е получила дефект от специалистите, на които е платила за услугата. Кожата й изглежда като напомпана. Според всеобщото мнение, притежателката й е изглеждала далеч по-добре в естествения си вид.

Кремена Халваджиян доскоро бе известна с избягването на ботокса и хиалурона. Тя носеше с достойнство своите 52 години, като не изпадаше в крайности относно процедурите за подмладяване. Блондинката разчиташе на естествения си чар и това бе един от най-силните й козове. Какво се е случило сега, за да се откаже от тази своя житейска философия, не е известно. Но според повечето странични наблюдатели би било добре да се въздържа от подмладяващи процедури занапред.

Стари снимки на Кремена, на които между другото тя носи същото комбинезонче, което е облякла за откриването на заведението си, я показват във вида, който природата е избрала за нея в актуалната й възраст. По лицето й се виждат някои несъвършенства, но то е изразително и чаровно. На снимка с Гала и част от бившите панелисти в "На кафе", където доскоро работеше госпожа Халваджиян, ясно се вижда разликата между нейното лице и това на Гала, която от години прави отчаяни опити да изгледа по-млада отколкото е в действителност. Сега вече и двете са еднакво подпухнали.



Още по темата: общо новини по темата: 3610
04.10.2022 »
24.09.2022 »
21.09.2022 »
18.07.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
предишна страница [ 1/602 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Дете почина в училищен двор в Казанлък
Президентски избори в Русия
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: