Куката се е изнесъл на хотел

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
23:08 / 09.11.2022
3416
Актьорът Мариан Вълев, известен като едно от лошите момчета на българското кино, живее на хотел от близо четири месеца насам. Причина за това е реализацията на дебютния му като режисьор филм, озаглавен "Чалга“, и заснемането на втория сезон на хитовата криминална сага "Дяволското гърло“.

За снимките на "Чалга“, които се осъществиха изцяло с мобилен телефон, 53-годишният артист е живял близо два месеца на родното Черноморие. Престоят му там наложи заминаването към морето на приятелката му - бившата гимнастичка Цвети Стоянова, пипе "Галерия".

Според запознати Куката, както е известен актьорът от сериала "Под прикритие“, е прекарал най-дълго време в баровския курорт Свети Влас. Основно филмовият проект е заснет в морската ни столица Варна, Бургас и Златни пясъци, а сред останалите локации се нарежда Стара Загора. За да реализира по възможно най-бърз и удобен начин проекта, той е превърнал хотелските стай в свои дом.

 

За съжаление след дългия престой на морето, Мариан не е имал възможност да се наслади на уютния си дом в столицата и на динамичното ежедневие. Разбира се, поводът е щастлив - той ще бъде част от продължението на "Дяволското гърло“, с главното участие на Владимир Карамазов и Теодора Духовникова. В новия състав влиза и актрисата Рая Пеева, която подобно на Куката отсяда в хотели, тя обаче се стреми да разчупва работния процес с разходки в планината. Това става ясно от официалните профили, които звездата поддържа в социалните мрежи. Сред останалите в състава се нареждат Димо Алексиев, Александър Тонев и много други.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6917):
23.04.2024 Певицата Валя с подробности за своята "Рана"
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Бивш футболист отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов и братята му разказаха за уроците, които научаваме от бащите
си
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си
21.02.2024 Ники Урумов и група P.I.F. с ексклузивна премиера на песента "Обезумели" по музика на Димо
Още новини от Любопитни новини:
Рачков към Зуека: Надявам се да си партнираме на старини
Ирина Флорин си нае личен треньор, но не по фитнес
Русенската и Варненската опера гостуват на Люлякови музикални веч...
Почина дизайнерът, който изработи свещеническо облекло за папа Йо...
Световноизвестен певец с български корени празнува днес
Ето къде е единственото място в България, където Великден се поср...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).