Легендарната група C-BLOCK идва във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:46 / 10.11.2016
1763
Една от легендарните групи в хип-хоп и евроденс музиката C-BLOCK любима на милиони хора по света ще пристигне в морската столица на България и ще пее на живо пред феновете си. Датата е 25.11.2016г. а мястото е - Moda Bar My Place. 

Благодарение на добрата комуникация и страхотна съвместна работа с ABM Events всички желаещи ще могат да чуят на живо хитовете на групата от 90-те години, които и до ден днешен са актуални и продължават да се слушат. 

Страхотните парчета като Shake Dat Azz, Time Is Tickin' Away, So Strong Out, Broken Wings и още много други ще бъдат само част от грандиозното шоу, което са ни подготвили организаторите. Сега е моментът всеки, който иска да се наслади на качествена музика изпълнена на живо лично от нейните създатели да го направи. Билети и повече информация можете да получите на тел. 0896 881157.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Безгрижие и "joie de vivre": Ето кой период в историята на Франци...
Най-лесните начини за справяне с тежките магнитни бури
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада?
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Лили Иванова приятелка с Анита Мейзер?
Бившата жена на Димитър Рачков и настояща на Евтим Милошев крие т...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).