Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Лили Иванова предизвика фурор в болница
Автор: Екип Varna24.bg 11:27 / 26.04.2023Коментари (0)3341
©
Ден преди празника си за ЧРД, който посрещна с приятели и огромна торта, Лили Иванова е предизвикала фурор в известна столична болница. Примата е отишла на свиждане на своята болна бивша икономка Мария. 72-годишната жена била на системи заради запушен бъбрек.

Всички в болничното заведение не можели да повярват на очите си - да срещнат легендата на БГ естрадата по болничните коридори! Затова настанали суматоха и оживление. Според очевидци на зрелището певицата била облечена в черен лъскав панталон и много скъпа маркова блуза. За да отговаря на санитарния ред в болницата, Лили била с наметната с лека бяла престилка, маска и калцуни.

Освен минерална вода изпълнителката на "Ветрове" донесла на ексдомашната си прислужница и удобни дрехи, разказват пациенти на отделението. Осведомила се делово за здравето на Мария и за нейните нужди, но си личало, че двете са привързани една към друга и се разбират от половин дума. Ексикономката й на свой ред изразила съжаление, че се е поболяла точно преди рождения ден на поп звездата и няма да може да я посети с подаръци за празника й както всяка година.

На другия ден в отделението пристигнал личният шофьор на Лили, който връчил пакет на Мария с нещата, които й били необходими, пише още "България Днес".

Лили Иванова е пословична със загрижеността си за своята бивша икономка. Тя е пазарувала и почиствала мезонета на певицата няколко години по лична препоръка на Магда, сестрата на Лили, която навремето била колежка на Мария в Дома за ветерани на културата в столичния квартал "Захарна фабрика". От своя страна примата препоръчвала икономката си на своите най-добри приятели в гилдията и така Мария се озовала и в дома на покойния маестро Тончо Русев.

Според хора от близкото обкръжение на певицата тя винаги е била ориентирана към благотворителни каузи, но предпочитала да не се разбира за тях. "Направи добро и го хвърли в морето", обичала да повтаря народната мъдрост Лили.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
49-ото Народно събрание
Парламентарни избори 2024
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: