Майката на Рачков най-после прие новата снаха

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (2)
12:00 / 11.01.2022
1541
Димитър Рачков най-накрая успя да придума майка си да приеме в семейството новата му жена – плеймейтката Анита Димитрова. Двете дами са изкарали празниците под общ покрив.

Всички се събрали в тузарската къща на актьора в Твърдица, а с тях бил и синът на Рачков – Митко-младши, който е празнувал заедно с младата си мащеха вместо с майка си – сценаристката Христина Апостолова и актуалната й половинка – продуцентът Евтим Милошев.

Дали скоро отминалите коледни празници са успели да стопят ледовете между двете най-важни жени в живота на актьора и тв водещ, предстои да разберем. Както се казва - по Коледа се случват чудеса, но по-любопитно е какво ще донесе на двойката новата 2022-ра година.

Говори се, че съвсем доскоро майката на Рачков упорито е отказвала да остава под един покрив с актуалната половинка на сина си. "Мите, смеят ти се", предупреждавала го тя в опит да го убеди да си потърси по-подходяща жена. Възрастната дама била стресирана от скандалния имидж на моделката, прочула се със своите голи снимки. И се притеснявала много повече от разликата във възрастта между блондинката и сина й – цели 27 години, пише "Уикенд".

Баба Станка била убедена, че такова младо момиче може единствено да търси слава и пари от нейния заможен син. С времето обаче започнала да свиква с мисълта за младата снаха и, може би за да докаже, че по Коледа стават чудеса, най-накрая кандисала да седне на една маса с нея.

Виж коментарите (2)

Още по темата (3610):
04.10.2022 Елен Колева с нов любовник
24.09.2022 Лепа Брена направи голямо признание, свързано е с България
21.09.2022 Фадо изпълнителка взриви българската публика
18.07.2022 Стефан Илчев: Напускам България, тук няма смисъл да творя
16.07.2022 Попфолк певицата Валя: Заспал шофьор на камион едва не ме премаза на пътя
16.07.2022 Стана ясно каква е причината за смъртта на Ивана Тръмп
Още новини от Любопитни новини:
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Лили Иванова приятелка с Анита Мейзер?
Бившата жена на Димитър Рачков и настояща на Евтим Милошев крие т...
Нана: Не ми беше лесно да се разделя с България
Крепост, която познаваме от популярно ТВ предаване с български уч...
В Северните Родопи цъфти "цветето на императорите", което носи им...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).