Марта Стюарт позира по бански на 81 години и изглежда невероятно 

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:44 / 17.05.2023
682
За нея казват, че постига всичко с лекота. И в най-общи линии е така, но ключът е в нейното трудолюбие и остър ум. Сега Марта Стюарт отново ни изненада, като стана най-възрастната жена, избирана за корицата на Sports Illustrated.

"Да бъда на корицата на моята възраст е предизвикателство, но мисля, че успях да се справя с него“, казва тя.

Стюарт се е мотивирала от това да покаже, че жените могат да изглеждат добре и да се чувстват добре на всяка възраст. Тя добавя, че не се е изкушила да мине през естетични корекции за подмладяване.

"През каквато и промяна да преминаваш, никога не изневерявай на себе си", категорична е Марта.

Историята на Марта Стюарт е удивителна.  Според женските списания тя има повече влияние върху американците и начина им на хранене, декориране и озеленяване, от когото и да е друг човек в историята на САЩ. Да е домакиня не й е било достатъчно обаче. Стъпва и на стоковата борса, мениджър е на хранителен магазин, пуска своя кетъринг линия, издава поредица от успешни книги, издава списание, завладява и телевизионния ефир.

Претърпява и неуспех – обвинена е в измама, докато работи като брокер. Времето в затвора обаче й служи като вдъхновение. После излиза на корицата на списанието си със затворническо облекло и в килия със заглавие: "Как да декорираме малки пространства". И бързо и с усмивка изгражда империята си отново, разказват от Дарик. 

Още снимки на Марта Стюсрт по бански, вижте в галерията! 

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Една звезда на 82: Тя e известна актриса, която произхожда от въз...
Слабото място на хиляди шофьори
Вижте за колко милиона се продава имението на Матю Пери
Нов български трилър на холивудски режисьор и с участието на Кера...
Ще останем ли без Благодатен огън?
Маги - гадже на бившия годеник на Анелия


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).