Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Марта Вачкова заплашвала Владо Пенев, че ще блъсне с колата бременната му жена
Автор: Екип Varna24.bg 14:20 / 19.09.2021Коментари (0)13321
©
Марта Вачкова e постигнала много успехи в професията, но в личен план така и не успяла да сбъдне големия си копнеж – да осинови дете. Подобно на героинята си от сериала "Откраднат живот" – медицинската сестра Магда Жекова, актрисата силно искала да се грижи за изоставено момче или момиче, но впоследствие се отказала, защото животът й поел по неочакван път.

"Навремето се бях зарекла, че след като се роди дъщеря ми, ще осиновя второ дете. За съжаление, аз се разделих с бащата на Рада и я отгледах сама. Нямах физическата и емоционалната сила да се справя с още едно дете. Щеше да ми бъде много трудно!", разказвалa e Вачкова за несбъднатите си желания.

Въпреки че тогава не осъществила намеренията си, сега актрисата често е ангажирана с благотворителни каузи и помага на сираци. "Те имат нужда най-вече от пълноценно общуване, а не от пари, дрехи или вафли. Обичам ги, каня ги на театър, много си говорим с тях", споделяла е Марта.

Дъщеря й Рада също се е включвала в различни благородни инициативи. Младата жена е завършила Националното училище за изящни изкуства и често помага на деца в неравностойно положение да рисуват, да творят и да опознават света. Самата тя е израснала без баща и неведнъж е признавала, че особено в ученическите години той много й е липсвал. Въпреки подкрепата, която имала от майка си, девойката усещала колко е трудно да растеш без бащино рамо, на което да се облегнеш.

Вачкова се раздели с таткото на Рада по много драматичен начин и дълго време водеше война с него. Актрисата дори нарече бившия си Радко Миладинов "престъпник", но в крайна сметка отказа да го съди, за да не се натоварва с негативни емоции. След раздялата с актрисата той години наред не плащаше издръжка на дъщеря си, създаваше и други проблеми на семейството - нарочно не позволяваше на момичето да пътува в чужбина и отказваше да подпише предназначените за тази целта декларации. Чак когато Рада навърши пълнолетие, родителят й прояви интерес да се срещне с нея, ала твърде късно – тя не го прие с отворени обятия.

Въпреки че не случи на мъж като по-млада, Марта успя да изгради крепка дружба с колегата си Владо Пенев, който днес е най-добрият й приятел и спътник в живота. Известно е, че в студентските си години двамата са били гаджета, но за кратко, а после запазили идеални отношения. "Съжалявам, че не родих дете от Владо, той е сродната му душа. Тогава бях студентка – малка и глупава. Мислех, че ми предстоят някакви страшно важни неща. Сега ме е яд. Баща ми също искаше да забременея от него и изобщо той да бъде мой мъж. Но пък, така или иначе, сега Владо е най-близкият ми човек!", разказвала е наследницата на Григор Вачков.

С Пенев се отдалечели един от друг само в периода, когато той решил да създаде семейство с друга жена. Марта много го ревнувала от съпругата му и дори му забранила да прави бебе. "До последно криеше от мен, че Мария е забременяла. Бях му казала: "Само да чуя, че ще ти ражда дете, да знаеш, че ще я блъсна с колата да не го роди!" Е, шегувах се, разбира се. Имаме си ние черен хумор... Много обичам дъщеря му, както и той на моята!", връща лентата на спомените актрисата.

С днешна дата артистите се радват на порасналите си деца. Те най-сетне се събраха, макар и в по-зряла възраст. Двойката често обикаля по екскурзии – и в България, и в чужбина. Цяло лято Марта и Владо бяха на море, но септември настъпи и дойде време да се върнат на работа – актьорите са част от детективския панел на "Маскираният певец". "Днес за мен официално почивката и лятото свършиха. Довечера - ново начало!", обяви Вачкова часове преди началото на предаването, пише Хотарена.

Прави впечатление, че 62-годишната звезда е опънала лицето си за старта на шоуто. Преди бръчките й бяха доста по-дълбоки и разликата е очевидна. Не е ясно дали си е слагала ботокс и филъри, или е прибегнала до други процедури. Марта неведнъж е показвала разкрасителната си рутина в социалната мрежа. Тя посещава популярен салон, където професионалисти се грижат за визията й. Вачкова е наясно, че няма как напълно да заличи белезите на времето, но пък разчита на специалистите да освежават максимално външния й вид.



Още по темата: общо новини по темата: 3610
04.10.2022 »
24.09.2022 »
21.09.2022 »
18.07.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
предишна страница [ 1/602 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Дете почина в училищен двор в Казанлък
Президентски избори в Русия
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: