Милена: Заплашиха ме, че ще ме нарежат и сложат в инвалидна количка

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
11:42 / 06.07.2021
2225
Първата дама на българския рок Милена Славова ще пее в подкрепа на традиционното семейство във вторник на площад "Независимост" във Варна. "Няма как да не подкрепя тази инициатива, защото съм потресена от това, което става", каза тя по повод изявата, чието начало е предвидено за 20 часа, съобщи пресцентърът на ВМРО във Варна.

Преди концерта, в подкрепа на каузата, е организирано шествие на Българските патриоти, неправителствени организации и граждани, което ще тръгне от 19 часа от паметника Пантеона в Морската градина във Варна. "В шествието ще дадем своята категорична заявка срещу приетата Европейска стратегия за детето, в която виждаме как родителите са дискриминирани, а детето е под ударите на новите "джендър" идеологии. Поканени са всички родителски организации и партии, които застават срещу "джендър" идеологията и защитават правата на традиционното християнско семейство", се посочва в съобщението.

"След мой пост в социалните мрежи, в който казах, че не подкрепям гей парада, получих какви ли не заплахи, включително и за убийство. Заплашваха ме, че ще ме нарежат и сложат в инвалидна количка. Това са хора, които страдат от някаква патология. Аз не съм фашист, нито хомофоб, нека всеки си прави това, което си иска вкъщи, след като затвори вратата, но да не ни натрапват тези техни извращения", коментира Милена Славова.

"Защо трябва да се парадира с това нещо? Аз ходя ли по улиците да парадирам, че харесвам мъже? Това е много лично нещо . . . Дискриминацията е към нас вече. В момента, в който изказах мнение, че не съм съгласна с техните възгледи и ми блокират профила. Такива заплахи получих в социалните мрежи, включително и от политически активисти от "Да, България", които излязоха с името си. Аз съм човек демократ, с история, но чух за себе си какви ли не неща. Не можем да позволим подобно нещо, как да обясня това на 13-годишната ми дъщеря? Не бива да толерираме подобни извратени закони, нито тенденцията, която идва отвън, защото това за нас е опасно като нация", каза още Милена Славова, цитирана от пресцентъра на ВМРО-Варна.

И допълни, че за нея това е криворазбрана цивилизация, опасна за нормалните хора и за България.

Виж коментарите (1)

Още по темата (2879):
15.05.2023 Двама холивудски мачовци се разбраха за нов филм
17.05.2022 Трудно бихте я познали! Вижте как изглежда днес една от участничките в "Ергенът"
01.04.2022 Лили Иванова разпродава тениски, албуми и автографи, цените започват от 1
лев
31.03.2022 Хостеси обират чанти по тузарски барове, две от тях вече са арестувани
31.03.2022 Мъжът на Сашка Васева: Монахини се грижат за нея
30.03.2022 Какво се случва с Веселин Маринов? Всички онемяха от вида му
Още новини от Любопитни новини:
Бъркат Дара Екимова с Гери-Никол
Безгрижие и "joie de vivre": Ето кой период в историята на Франци...
Най-лесните начини за справяне с тежките магнитни бури
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада?
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Лили Иванова приятелка с Анита Мейзер?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).