Мис България Венцислава Тафкова каза истината за любовния триъгълник

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:01 / 19.08.2022
3821
Мис България Венцислава Тафкова разказа повече за взаимоотношенията,които има с бившето гадже на певицата Емануела – Мартин Николов-Елвиса. Пловдивчанката коментира слуховете, според които покер играчът се е изказал доста неласкаво по неин адрес. 

"С Мартин Елвиса ни свързват единствено приятелски отношения и мога да гарантирам, че той никога не ги е коментирал. А и който го познава, добре знае, че той няма подобен груб речник. Това са обикновени жълтинки! Не вярвайте на всичко, което четете!“

Така Тафкова отговори на въпроса на свой фен в Инстаграм относно отношенията й с бившия приятел на попфолк певицата Емануела.

Според информацията, която се разпространява от уста на уста Мартин имал интимна връзка с Мис България 2020, след която не можел да се отърве от нея. Тафкова обаче е категорична, че с Елвиса са само приятели и той никога не би се изказал по подобен начин.

Преди време избухна скандал между Мис България и Емануела именно заради столичният бизнесмен. В пристъп на истерична женска ревност певицата започнала да праща заплашителни и обидни съобщения на Тафкова.

"Не съм от тези, които се съобразяват с хорското мнение или пък които се срамуват. Мартин също е такъв. Предполагам и това е причината да не отразявам заплахите от бившата му жена, които получавам по свой адрес. Истеричните изблици в 4 ч. през нощта няма как да ме притеснят. По-скоро имат обратния ефект и покрай тях имаме все повече общо с Мартин. Определено доста се забавляваме“, сподели тогава Тафкова.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6917):
23.04.2024 Певицата Валя с подробности за своята "Рана"
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Бивш футболист отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов и братята му разказаха за уроците, които научаваме от бащите
си
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си
21.02.2024 Ники Урумов и група P.I.F. с ексклузивна премиера на песента "Обезумели" по музика на Димо
Още новини от Любопитни новини:
Бъркат Дара Екимова с Гери-Никол
Безгрижие и "joie de vivre": Ето кой период в историята на Франци...
Най-лесните начини за справяне с тежките магнитни бури
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада?
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Лили Иванова приятелка с Анита Мейзер?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).