Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Модно и удобно - практични модни съвети за зимата
Автор: Екип Varna24.bg 16:27 / 14.02.2024Коментари (0)2130
©
Искате да съхраните топлината, но и да изглеждате добре зимата? Това е съвсем възможно! Забравете за скучните визии, създадени с компромис към добрия вкус. Цялото семейство може да е модерно и топло облечено, стига да подходите правилно към попълването на зимния гардероб на всеки от фамилията. Ето няколко основни идеи.

Осигурете си топлина с наслояване

През студените месеци облеклото е многослойно. За най-вътрешния изолационен слой, който е непосредствено върху тялото, изберете бельо от подходящи материи. Много компании предлагат термоклинове, блузи и тишърти, които ще ви дадат нужната топлина, без да утежнят излишно визията. Изработени от класически материи като вълната или високотехнологични иновативни платове, те са създадени за да топлят, въпреки че са леки и удобни.

Скрити са, което значи, че няма значение дали ще ги носите под бизнес визия с вълнен костюм и елегантно палто, спортно облекло за снежните писти или пък модерен градски аутфит с пухено яке, джинси, риза и худи. Обърнете внимание и на връхната дреха - палто, яке. Тя е от голямо значение за впечатлението, което оставяте, когато сте на открито и освен да е по ваш вкус и да се съчетава добре с останалите дрехи, трябва и да дава още топлина.

Подгответе най-малките за зимните спортове с подходящо детско ски яке, което ще се погрижи да за защитени по подходящ начин. Ако и вие обичате пистите, също вземете специализирани ски якета, за елегантна визия в града изберете палта, а за по-лежерна - пухени якета.

Шалове, шапки, ръкавици и подходящи обувки

Аксесоарите за зимата като шал, шапка и ръкавици трябва да са не само модерни, но отново топли и практични. Важно е ръцете, краката и главата да са защитени и на топло. Подберете различни модели в зависимост от това, къде ще бъдете. За ски и сноуборд спортове подходящи са специалните ръкавици предназначени за пистите.

Подплатени, но удобни те осигуряват свобода на движение и топлят. За града и ежедневието, можете да изберете стилни модели, с които ако решите можете лесно да внесете още цвят във визията си. За най-малките не пестете закачливите цветове и модели. Добавете топли вълнени чорапи, с които ще дадете още един слой топлина на краката.

Подберете и подходящи обувки за всеки. За малките, изберете зимни ботуши и боти, които не пропускат вода и имат добро сцепление. Добре е да са лесни за обуване. За нея, задължителни са класическите черни боти, разкошните женствени
©
ботуши до коляното и апреските, с които снегът не е препятствие, в комбинация с дълго палто като тези: https://modivo.bg/c/damsko-dalgo-palto. За него пък, изберете туристически обувки за предизвикателните условия и дни, модерни градски ботуши и боти за ърбън визии.

Следвайте модния си усет и се придържайте към стила си

Подбирайте подходящите като материи за студеното време дрехи с кройки, които са ласкави за вашата фигура. За децата, се водете от комфорта и удобството. Подберете за себе си модели, които лесно можете да съчетавате – плетена рокля, топъл чорапогащник, ботуши и палто за нея и риза, худи, джинси, зимни обувки и топло зимно яке: https://modivo.bg/c/muzhe/obleklo/yaketa/zimni-yaketa за него.

Старайте се когато пазарувате да се придържате към дрехи, които си отиват с останалото в гардероба ви. Така лесно ще правите нови комбинации. Разбира се, винаги можете да добавите нещо по-ярко и впечатляващо за по специални моменти. Следвайте модния си усет и собствения си стил, не забравяйте термобельото, шапката, шала и ръкавиците и ще се радвате на топла и красива визия и през зимата.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Енергийна криза
Катастрофи в България
Тежък инцидент във Варна! Шофьор помете и уби на място пешеходец
Парламентарни избори 2024
Световна черна хроника
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: