Надежда Нейнски вдигна четвърта сватба

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (8)
21:21 / 11.05.2023
2974
По-малката от двете щерки на Надежда Нейнски наскоро е минала под венчилото. Нина, която завърши архитектура в Милано и остана да живее и гради кариера в италианския град, е вдигнала сватба с немец с индийска кръв и вече носи фамилията Фон Руп. Това е четвърта сватба за семейството на бившата посланичка в Турция и министърка на външните работи от кабинета на Иван Костов.

Самата тя два пъти е влизала в ролята на булка – веднъж с първия си съпруг Камен Михайлов, който е баща на двете ѝ дъщери Виолета и Нина. С него бяха семейство от 1983 до 2006 г., когато се разведоха. Три години по-късно Надежда сключи брак с настоящия си мъж Светлин Нейнски и взе неговата фамилия. През 2015 г. Хубавото Наде даде ръката на голямата си дъщеря Виолета на известния кардиохирург Азис Алейдин Азис, който работеше в екипа на Правителствена болница, а вече практикува в частната "Лозенец“ в София.

Зетят на Нейнски е български мохамеданин, родом от родопското село Сърница, община Минерални бани, и племенник на кмета на общината. Дъщерята на бившата министърка също работи в болницата на мъжа си, където изпълнява функциите на клиничен психолог. Известно време тя бе в майчинство след появата на първородната внучка на Надежда – Алина, а после Виолета публично призна, че е преживяла изключително тежка следродилна депресия, която била на път да съсипе брака ѝ. С мъжа ѝ обаче преодолели кризата и към момента продължавали да съжителстват в мир и любов, но все още не можели да се решат да имат втори наследник.

Майка на този етап не е станала по-малката ѝ сестра Нина, която все още се радва на прясно сключения си брак. С мъжа ѝ Рафаел съжителстват заедно в Милано и рядко се връщат у нас. Отскоро малката дъщеря на Надежда Нейнски е собственичка на свое архитектурно студио, като преди това трупаше стаж и опит като артдиректор на голяма италианска фирма. От двете наследнички на бившата посланичка в Турция Нина била по-амбициозната кариеристка, която все още не била готова да бъде майка. Красавицата пази личния си живот като орлица и дори не се изкуши да публикува снимки от сватбената церемония със съпруга си Рафаел, на която майка ѝ летяла от щастие.

След като през 2020 г. Нейнски бе отзована от поста на посланик на България в Турция, тя замина в Щатите, където бе поканена да чете лекции в елитния университет "Харвард“. В момента времето ѝ e разкъсано между родината и Америка, където се е настанила да живее в щата Масачузетс, пише "Ретро".

Виж коментарите (8)
Още новини от Любопитни новини:
Новото нормално явление: Съкращенията продължават, хората свикнах...
Опасни трендове в социалните мрежи могат да доведат до рак на кож...
Георги Господинов се сбогува с Пол Остър
Шеф Кустев с изненадващ ход, ето къде ще го видим
Мариан Бачев продавал пуканки, Бойко Кръстанов пък бил на пазара ...
Той е само на 10 години, но се занимава с мотокрос и иска да бъде...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).