Напрежение в "Hell’s Kitchen"! Двама не издържаха на стреса и си тръгнаха

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
11:30 / 13.03.2022
1515
В събота вечерта в Hell’s Kitchen България  Юра се завърна при Червените в добро здраве, но нейното драматично поведение продължи, докато вратата на ресторанта не се затвори завинаги след нея. По средата на вечерната резервация Емил постъпи непристойно спрямо отбора си, като мигновено изхвърча от Синята кухня, за да стегне багажа си завинаги.

След вчерашното падение на Синия отбор, шеф Ангелов изправи готвачите пред директни номинации в дневното предизвикателство. В мастър клас шеф Койчев показа на двата отбора 5 ключови кулинарни умения за напреднали, а упражнението имаха честта да повторят само Сините. Николай успя да се спаси пръв в номинационната битка и получи стратегическо предимство, което определи изхода на дневното предизвикателство. "Късата клечка“ се падна на Емил, а шеф Ангелов написа "Слаб 2“ на него и на другия голям майстор сред мъжете - Мартин, като така те се наредиха с оранжевите си престилки до Иван.

Любовните погледи и непрестанните закачки между Мартин и Мариела бяха новост в общежитието, което засили притесненията на варненката те да не бъдат разчетени погрешно. Напускането на Юра попречи на равномерното разпределение на количеството работа по станциите на вечерята в Червената кухня и доведе до гасенето на печките. В разгара на вечерта в Синята кухня имаше множество грешки, които изкараха Емил от равновесие и той внезапно реши сам да свали оранжевата си престилка, като последва Юра към изхода. Гостите в ресторанта не получиха храната си, в резултат на което вечерта завърши с номинации от двата отбора – Анелия от Червените, Камен, Мартин и Иван от Сините.

Виж коментарите (1)

Още по темата (3610):
04.10.2022 Елен Колева с нов любовник
24.09.2022 Лепа Брена направи голямо признание, свързано е с България
21.09.2022 Фадо изпълнителка взриви българската публика
18.07.2022 Стефан Илчев: Напускам България, тук няма смисъл да творя
16.07.2022 Попфолк певицата Валя: Заспал шофьор на камион едва не ме премаза на пътя
16.07.2022 Стана ясно каква е причината за смъртта на Ивана Тръмп
Още новини от Любопитни новини:
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Авиокомпания предлага по-атрактивни цени на билетите за почитател...
Младеж изненада Карбовски на улицата
Уникална история: Да си купиш телевизор с монети, събирани от пла...
Ивет Лалова показа сина си


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).