Николета Лозанова отседна в много скъп хотел и бързо качи снимка от басейна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
20:45 / 23.05.2022
813
Николета Лозанова посети луксозно място. Тя е на почивка в Италия и е отседнала в хотел за 3 бона на нощ в град Таормина. Плеймейтката, която нееднократно е споделяла, че Италия е любимата й държава, този път избра за почивката си остров Сицилия, стана ясно от постове в социалните мрежи.

Приятелката на вратаря на Левски Николай Михайлов се е настанила в петзвезден хотел в стая с изглед към морето, който сподели с последователите си. Цените на тузарските помещения с морска гледа започват от 2700 лв. и стигат до 6300 лв. на вечер, показа проверка на "Телеграф“. В какъв апартамент точно се е настанала най-оборотната плеймейтка у нас, не става ясно. Какво точно прави Николета там и с кого е, също не се разбра. При пристигането си плеймейтката веднага захвърли дрехите и позира с бански, който оставя малко на въображението какво се крие под него, и за минути събра хиляди лайкове. Лозанова сподели с феновете си и кадри от лъскавия си обяд, на който се глези с италианско вино.

Николета не спира да парадира с луксозния си начин на живот, скъпи подаръци и екзотични почивки. Последно тя се изфука с чисто нов скъпарски джип "Мерцедес“. Возилото с всички екстри е на цена от около половин милион лева. За новата си придобивка хубавицата отново се похвали с уж небрежен кадър в социалните мрежи. На снимката тя е на преден план, а луксозното возило - на заден фон. Запознати веднага побързаха да отбележат, че колата е подарък на брюнетката от Ники Михайлов.

Виж коментарите (1)

Още по темата (27):
02.12.2022 Май прекаляват с кафето в bTV! Какво ще кажете за това изпълнение?
03.09.2022 Легендата Васил Найденов на 72: Най-голямото чудо в живота ми е любовта
26.08.2022 Всички се питат коя е певицата до дъщерята на Бони?
21.07.2022 Секси готвачката от Hell'с Кitchen остана сама
21.07.2022 Тъжно и жалко! Галена унижи брутално Албена Михова
21.07.2022 Азис закъса със здравето! На системи е!
Още новини от Любопитни новини:
Ако в колата ви замирише на развалени яйца - вижте си катализатор...
Певецът Миро готви изненада
Вредно ли е готвенето на газ?
Николета Лозанова: Обратно в играта
Тези красиви жълти цветенца са природният мехлем срещу отоци и си...
Маги Халваджиян: Иде краят на капките?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).