Нов герой влиза в популярен БГ сериал

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:18 / 22.03.2024
1259
Тази неделя (24 март) от 20:00 ч. по bTV "Съни бийч“ отново ще се покаже като курорта на необятните възможности.

След грандиозния крах на плановете на Гомес (Бойко Кръстанов) да спаси хотела в предния епизод, сега всичко отново ще се нареди… само за да се обърка отново. Гомес е успял да убеди Италианеца да инвестира в покупката на друг хотел, а цената за този щедър жест е Райна, която ще замине далеч на запад, в китната Италия, заедно със своята нова половинка.

За да наложи на пазара и да вдигне посещаемостта в новия хотел, Ивон (Евелин Костова) ще организира участие на голяма звезда. Задача, която ще се окаже много по-сложна, от колкото си представя. На хоризонта в "Съни бийч“ ще изгрее ексцентричният Певец (Стоян Дойчев) – музикант със съмнителен страничен бизнес. Неговите амбиции да "твори“ по Черноморието ще влязат в челен сблъсък с тези на Художника (Стоян Радев).

Междувременно Дарина (Лидия Инджова) и Младен (Иво Аръков) ще преживеят страстна интимна вечер заедно, която може би ще сложи край на споровете им дали да имат бебе.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Превръщането на всички кръвни групи в нулева
Този участник от "Игри на волята" е безпогрешен романтик 
Двата острова, които са само на 4,8 км един от друг, но в същото ...
Малко известни факти за слънчевия вятър, магнитните бури и полярн...
Оправя ли се принцеса Кейт Мидълтън?
В българското неделно училище във Виена разказаха историята на св...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).