Новата съпруга на Благой Георгиев проговори

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:26 / 09.07.2022
1515
Полина Спасова – новата жена на футболиста Благой, не смята да става фолк певица, каквито слухове се появиха преди няколко дни. Прясната булка отрече абсурдните твърдения. "Не мисля да се занимавам с пеене, още повече да ставам фолк певица. Имам доста по-сериозни планове да се занимавам с бизнес, като родителите ми" – коментира пред "Уикенд" красавицата.

26-годишната девойка е запозната с бизнеса на баща си, защото често му помага в хотелиерските дела. Именно в тази насока смятала да се развива Спасова, която имала пълната подкрепа на семейството си. Брюнетката в момента се наслаждава на първите си дни като младоженка и е много щастлива с мъжа си Благой Георгиев. Дамата все още не са заминали на меден месец, който е плануван за края на юли.

Припомняме, че Поли и Благой станаха съпруг и съпруга на 25 юни. Сватбата бе в хотела на родителите на булката във Велинград.

Спасова наистина е ходила на уроци по пеене и се е увличала по музиката, но това е било в тийнейджърските й години. Полина не е пяла дори на сватбата си, каквито слухове също се носеха, но пък е била постоянно на дансинга, издадоха източниците ни. Двамата са останали във Велинград и след сватбата, където се наслаждават на първите си дни като законни съпрузи и са се скрили от светската шумотевица в столицата.

Игралият в шампионатите на Испания, Сърбия, Германия и Русия 40-годишен футболист все повече страни от медиите и не иска да афишира любовта си, а да я запази за себе си и най-близките си. "С каквото се похвалиш, без него ще останеш. Щастието обича тишината. Тихата и спокойна любов е ключът към щастливите и дългогодишни взаимоотношения" – заключил наскоро Благо пред приятелите си, които не могат да го познаят колко се е променил.

Любовта между семейство Георгиеви пламнала във фитнеса, където се запознали и веднага станали изключително близки. Малко след като разбрали, че си допадат, решили да заживеят заедно, но не в България, а на остров Бали, където Благо паднал на колене и предложил брак на брюнетката. Оттогава двамата са неразделни и са по 24 часа заедно.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6917):
23.04.2024 Певицата Валя с подробности за своята "Рана"
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Бивш футболист отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов и братята му разказаха за уроците, които научаваме от бащите
си
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си
21.02.2024 Ники Урумов и група P.I.F. с ексклузивна премиера на песента "Обезумели" по музика на Димо
Още новини от Любопитни новини:
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Авиокомпания предлага по-атрактивни цени на билетите за почитател...
Младеж изненада Карбовски на улицата
Уникална история: Да си купиш телевизор с монети, събирани от пла...
Ивет Лалова показа сина си


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).