Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Новият мъж на Цветанка Ризова се оказа неподозиран талант
Автор: Екип Varna24.bg 20:31 / 16.05.2022Коментари (0)1176
©
Васил Найденов е пръв приятел на Цветанка Ризова и новия ѝ мъж – адвоката Красимир Недков. Оказва се, че водещата на "Лице в лице“ и половинката ѝ редовно се събират да купонясват в компанията на естрадната звезда. Журналистката и любимият ѝ били големи фенове на творчеството му и посещавали всичките му участия по пиано барове и концертни зали, но освен това редовно го канели на гости в дома си.

Самият Найденов призна, че е изключително впечатлен и от домакинските умения на Ризова, която се справяла чудесно в кулинарията и успешно създавала атмосфера и уют за своите гости. Отвъд сериозната ѝ същност на професионалист в бранша Ризова била купонджийка по душа и обожавала музиката.

Нейният нов любим Красимир пък не просто е меломан, но и скрит музикален талант с огромен гласови потенциал. Покрай хобито си на певец той се запознал и сближил с голяма част от естрадната гилдия, като с някои от тях дори имал възможността да пее на една сцена.

Ризова и Красимир все още не са преминали към по-важната стъпка в отношенията си, а именно сключването на брак, но ако това се случело в обозримо бъдеще, нямало две мнения по въпроса кого да поканят за кум. Те били единодушни, че това ще бъде големият им приятел Васил Найденов, който се радвал на любовта им отстрани още от самото начало.

Освен адвокат и певец мъжът до Цветанка е и рокер, а тя няма против екстремното му хоби и редовно се вози на мотора му. От няколко месеца те споделят и едно жилище, а именно апартамента, който Ризова си купи наскоро в уединен централен район на столицата.

Също като нея Красимир Недков е разведен с майката на двете си деца, с които обаче е в чудесни отношения и редовно публикува фотоси от срещите им и прекараното време заедно. Цветанка също от години е в отбора на разведените, след като се раздели в съда с бащата на единствения си син Георги – бизнесмена Анатоли Георгиев, с когото се радваха на дългогодишен щастлив брак. 56-годишната телевизионерка и възлюбеният ѝ са на сходна възраст за разлика от бившия ѝ партньор д-р Йолов, който бе с 12 години по-млад от нея, пише "Ретро".



Още по темата: общо новини по темата: 3610
04.10.2022 »
24.09.2022 »
21.09.2022 »
18.07.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
предишна страница [ 1/602 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Бюджет 2024
Интегриран градски транспорт на Варна
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: