Новото гадже на Никол приличал на Гришо?

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
17:21 / 19.01.2020
1812
Бившият ръгбист Том Ешанс и певицата направиха своя дебют като двойка на наградите “Златен глобус". Когато прелестна жена като Никол Шерцингер те покани някъде, отиваш. С ясното съзнание, че ще провокира интереса на околните, шотландецът се съгласи да придружи певицата на партито след церемонията на 77-ото издание на наградите “Златен глобус" преди 2 седмици, пише "24 часа".

Двамата влязоха в хотел “Бевърли Хилтън" в Бевърли Хилс прегърнати, за да обявят връзката си.

Всичко е събрано в общите им кадри от онази вечер: показват романтика, радост и доверие - основните съставки на любовта. Оттогава отношенията им са главна тема в светските издания. “Дейли мейл" пише, че от дебюта на червения килим не спират да демонстрират PDA - абревиатура от термина Public displays of affection (от англ. - публични прояви на привързаност). Най-общо казано, това са актове на физическа близост пред други хора. Включват всяко докосване, предназначено да събуди чувства на любов у даряващия и получателя.Сякаш зашеметени от цялото внимание върху тях, Шерцингер и Еванс продължават да изтъкват как живеят.

Първата им ваканция като двойка е в луксозен комплекс в курортния град Кабо Сан Лукас в Мексико. По цял ден са на плажа, разхождат се, вечерят навън и всичко изглежда чудесно на снимките. Истинският живот обаче е после, като се качат на самолета към дома.

Том Еванс е на 34 - 7 години по-малък от певицата. Роден е в столицата на Зимбабве - Хараре, израства в Шотландия и завършва колежа “Уелингтън" в Беркшир, Англия. Той е първият мъж, с когото Шерцингер се появява публично след раздялата с Григор Димитров миналата година.

Американската певица и най-добрият български тенисист започнаха да се срещат през 2015 г., но постепенно се отчуждиха един от друг заради професионалните си ангажименти. Фенове коментират, че между Еванс и Димитров има външна прилика. Българинът обаче е по-млад от настоящия приятел на певицата, на 28 години е, и има далеч по-успешна кариера. Том Еванс е един от най-добрите шотландски ръгбисти, но за кратко. Приключва с активния спорт на 24 години, по време на десетата си изява с националния отбор, когато получава сериозна контузия на врата.

В мач срещу Уелс на 13 февруари 2010 г., той се сблъсква с играча от противниковия отбор Лий Бирн. Минути след инцидента е откаран в болница. Същата вечер по спешност му е назначена операция на шията, а няколко дни по-късно и втора - на гръбнака. Докторите твърдят, че шийните му прешлени са избити толкова лошо, че е бил на милиметър от парализа или смърт. Рехабилитацията продължава 4 месеца. Възстановява се, но заради медицински препоръки взема трудното решение да се оттегли завинаги от спорта още същата година. Единствената му романтична връзка, за която говори открито, преди Шерцингер е с американската актриса Кели Брук. През 2011 г. тя обявява в официалния си профил в туитър, че е бременна и че двамата с Еванс очакват момиче. Два месеца по-късно - през май, близки до двойката съобщават, че Брук е претърпяла спонтанен аборт. Дълго време не са на себе си и така и не успяват да преодолеят напълно загубата. Разделят се през 2013 г.

Химията между Никол Шерцингер и Том Еванс обаче е стара история. Достатъчно тактичен, но в същото време и в целия си блясък, той отива на благотворителното събитие “Глобал гифт гала" през 2014 г. с една цел - да се запознае с певицата. По това време тя е още във връзка с пилота на Формула 1 Луис Хамилтън. Не е редно да я преследва с романтични цели, но Еванс е мъж, скроен като всеки друг, така че оценява Шерцингер по достойнство. В онзи момент между двамата не се случва нищо. Сублимният момент за отношенията им е миналата есен, когато той е поканен да участва във ВИП изданието на британския “Х Фактор" - пеят и се състезават само популярни личности. Шерцингер е част от журито и в началото дори не подозира, че ще коментира бъдещия си приятел. Той пее в група заедно с други ръгбисти - Леви Дейвис и Бен Фоден.

“Падаше си по Никол много дълго време и беше убеден, че ако прекара повече време с нея, ще успее да я спечели", цитира анонимно близък негов приятел “Дейли мейл". Никой не издава дали началото на романса започва по време на телевизионното шоу. Но с голяма обиграност и самочувствие двамата решиха да се покажат за първи път заедно няколко месеца по-късно на червения килим.

Виж коментарите (1)

Още по темата (1312):
18.06.2021 Нешка Робева: Направих грешка, въпреки че Ванга ми я предсказа
21.05.2021 Световноизвестен актьор пусна кадър от Пловдив във фейсбук, помоли за
услуга
21.02.2021 Любимка на хиляди българи иска ваксина
28.01.2021 Васко Кеца си издейства пенсия от 500 лева
23.12.2020 Синът на Емил Димитров: Татко не беше гей, а бисексуален!
13.10.2020 Изненадващ заместник на Георги Любенов след положителния тест за COVID-19
Още новини от Любопитни новини:
Авиокомпания предлага по-атрактивни цени на билетите за почитател...
Младеж изненада Карбовски на улицата
Уникална история: Да си купиш телевизор с монети, събирани от пла...
Ивет Лалова показа сина си
Нети публикува две непоказвани снимки и подпали социалната мрежа
Ново лице в "Тази събота и неделя" по bTV! Ще го гледаме на екран...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).