Песен за шокираща любовна история е новият хит за сезона

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:30 / 21.04.2023
852
Нора Караиванова стартира музикалния сезон с One Last Mistake. Песента, в тандем със STANI (Станислав Вълев), излиза в силно 80-десетарско звучене и уникален синт уейв стил. One Last Mistake е като емоционално продължение на предходния им проект Chain On My Brain, давайки заявка за категоричен клубен хит, създаван достатъчно дълго, за да е перфектен.

“Дори бих нарекла One Last Mistake донякъде историческо парче, защото го правим повече от 2 години. - разказва Нора - И двамата със STANI минахме през различни житейски ситуации, а като добавим и периода на пандемия, наистина се получава, че този проект доста дълго време узряваше.“

One Last Mistake излиза с подкрепата на Музикаутор и Национален фонд "Култура“, със съвместната творческа енергия на Нора и STANI: музиката е създадена и от двамата, текстът е на Нора, аранжиментът-на STANI. Към екипа се присъединява и Антони Рикев a.k.a. Wah Tony, в чието студио Нора записва вокалите и, който влиза в проекта с емблематичната си китара. "Тони дава страхотна пулсация на парчето"-добавя Нора и представя екипа, отговорен за визията.

One Last Mistake е реализирана визуално и сценарно от Георги Муков, в екип с Атанас Радев и Светозара Христова. След "Като океан“ и "Едно“ Нора работи за трети път с Георги, но за разлика от предходните проекти, в актуалния влизат и актьорите Явор Костов-Яша и Ива Атанасова, оплетени в интересна любовна схема. По сценарий видеото показва типичната история за влюбени, но финалът подава онзи зашеметяващ обрат, заради който си заслужава кадрите да се изгледат отново.

Лятото на НОРА:

One Last Mistake е само началото на един изпълнен със силна творческа енергия сезон. В разгара на лятото предстои очаквана премиера на мюзикъла "Бодигард“, със специалното участие на Нора Караиванова. След фантастичния успех на "Коса“ Нора отново работи с Държавна опера Варна, този път в музикално приключение, посветено на великата Уини Хюстън. "Аз ще съм Ники-лошата сестра. Водещата роля е за актрисата Манал Ел Файтури, с която се разбирам чудесно, макар това представление да е предизвикателство и за двете ни. Може би режисьорът Борис Панкин ни е избрал за този образ на сестри точно, за да се допълваме и провокираме взаимно.“

"Бодигард“ с участието на Орлин Горанов, Нора Караиванова и Манал Ел Файтури е с премиерата на 22 юли, в Летния театър във Варна.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6917):
23.04.2024 Певицата Валя с подробности за своята "Рана"
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Бивш футболист отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов и братята му разказаха за уроците, които научаваме от бащите
си
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си
21.02.2024 Ники Урумов и група P.I.F. с ексклузивна премиера на песента "Обезумели" по музика на Димо
Още новини от Любопитни новини:
Новото нормално явление: Съкращенията продължават, хората свикнах...
Опасни трендове в социалните мрежи могат да доведат до рак на кож...
Георги Господинов се сбогува с Пол Остър
Шеф Кустев с изненадващ ход, ето къде ще го видим
Мариан Бачев продавал пуканки, Бойко Кръстанов пък бил на пазара ...
Той е само на 10 години, но се занимава с мотокрос и иска да бъде...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).