Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Полезни съвети за залози на бокс в "Палмс бет"
Автор: Екип Varna24.bg 10:04 / 10.04.2021Коментари (0)1997
©
Боксът е доста популярен спорт, които натрупа милиони последователи по целия свят. През последните годни пък, добрите успехи на братя Пулеви неимоверно повишиха интереса към този спорт в България. Въпреки, че Палмс бет предлага всички заплетени срещи в своите тиражи, много хазартни фенове пропускат тези мачове, тъй като не са запознати със спецификите на боксовите битки.

Въпреки, че е много по-лесно да изберете краен победител във футболни и баскетболни мачове, боксовите събития предлагат доста високи коефициенти и залози със страхотна стойност, които не бива да се отписват от запалените хазартни потребители.

Как да спечелим от залози на бокс?

За да бъдете успешни в боксовите залози е добре да следвате някаква принципна схема. Ето няколко съвети с които може да си помогнете при изграждането на вашия план.

Проучете всичко за спорта и не забравяйте да проверите за бонуси

Първото нещо, което трябва да предприемете, когато залагате на нов за вас спорт, е да разучите възможно най-много компоненти от играта. Намерете специализираните сайтове, запознайте се с историческите показатели на съперниците. Ако се наложи, припомнете си какви са правилата. Също така, не забравяйте, че боксът е част от стандартните спортни залози и може да се възползвате от различните промо оферти, които присъстват в повечето букита.

Също така обаче, бойните спортове са по-нишови и някои сайтове, като Палмс бет нампример пускат специални бонуси, насочени към най-големите мачове. Не пропускайте да се възползвате от възможно най-много бонус предложения, който ще добавят допълнителна стойност към вече депозираните средства.

Внимавайте с избора на боксьор

След като знаете всичко нужно за спорта, както и за евентуалното събитие, е време да изберете своя фаворит.

Към този момент, конкуренцията в тежка категория е повече от ожесточена, а най-добрите в света са основно европейските боксьори. Като най-добри на планетата можем да отличим британците Антъни Джошуа и Тайсън Фюри. Естествено, колкото по-голяма е разликата в класите, толкова по-малък ще бъде предложения от букмейкърите коефициент.

Освен двамата англичани, доста актуални са и Кубрат Пулев и Анди Руис. Всъщност, това са последните съпернице на Джошуа за титлите в тежка категория. Фюри пък ще бъде следващия му съперник.

Хубавото в бокса е, че всяка организация води ранглиста, от която може да се ориентирате. В сайтове за залози като на Палмс бет също, може да откриете пълна информация за класирането, предишните срещи, физически показатели, последни новини и т.н. около топ 100 от най-силните боксьори в света.

Внимавайте със състезатели, който не са излизали на ринга за дълги периоди от време. Също така, статистиката за победи и загуби може лесно да ви заблуди, ако боксьорът се е бил основно с противници от по-ниска класа.

Спазвайте дисциплина

Никога не залагайте повече, отколкото може да си позволите. Мениджмънта на банката е най-важното умение на успешния типсър, а залозите на бокс не правят изключение. Ако все още сте от хората, които залагат хаотично и без предварителен план, задължително потърсете различни формули за управление на бюджета, които могат да ви направят успешен играч в дългосрочен план.

Придържайте се към простите пазари

Що се отнася до залози на бокс, повечето хазартни оператори разработват специфични пазари. Не е нужно да ви обясняваме, че всеки тип залог е различен и се изисква различен анализ. Разбира се, някои са доста по-сложни и не се препоръчват за новаци.

Ако все още нямате много опит с този спорт, по-добре заложете на някои от обикновените пазари.

Преди да направите своя първи залог на бокс, проверете всички предстоящи турнири и гала вечери. Въпреки, че се организират стотици различни битки всеки месец, не всички заслужават вашето внимание. Колкото по-неизвестни са участниците, толкова по-голям е шансът да се натъкнете на недобронамерени организатори.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Газови доставки
Природни стихии
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре (413) 14%
Добре, но можеше и по-добре (387) 13%
Не се справи (568) 19%
Пълна трагедия (1595) 54%

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: