Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Помните го със сигурност! Иво Андреев се поправи след залитането по чашката след тежката раздяла с жена
Автор: Екип Varna24.bg 21:29 / 09.05.2022Коментари (0)1546
©
Иво Андреев, на когото всички зрители казвахме ,,Времето“, защото бе най-популярният синоптик преди двадесет години, отново се завърна към най-старото си поприще. Бившият телевизионер пак се изявява пред микрофона, само че в ефира на радио "София“. И не само там всяка сутрин чаровникът се включва в две от социалните мрежи (фейсбук и инстаграм), за да ни предупреди дали да носим чадър или да се облечем дебело, а зрителите му стават все повече и повече.

Иво се появява от различни места в страната морето, където прекарва част от почивните дни, двора на радиото, където работи, предава още от емблематични здания в столицата или дори докато върви по улицата. 

Роденият на 25 ноември 1976 г под зодиакалния знак на Стрелеца софиянец за първи път започва работа в телевизията през 1990 г. в единствената тогава БНТ едва на 14 години. В началото разнася техниката, необходима за снимки рулони и стативи, участва в масовките на младежкото предаване "Час по всичко“. По-късно става и негов водещ заедно с Анелия Караиванова, пише "Минаха години“. 

Остава в предаването до влизането си в казармата. След това работи в рубриката на сутрешния блок на Канал 1 – "Софийска сцена“, където с колегите си представя най-доброто от театралните спектакли в столицата. За кратко е новинар в информационния канал на "Центрум груп РТР“ и водещ на сутрешния блок е бургаската телевизия Скат“. 

За конкурса на Би Ти Ви подава документи, явява се на интервю и кастинг и... е избран за едно от лицата на времето през 2000 година, когато първата частна медия тъкмо прохожда. Така той започва да съобщава прогнозата за времето всяка вечер след централната новинарска емисия по телевизионния канал. Работата като синоптик в Би Ти Ви донесе огромна популярност на Андреев и за кратко се превърна в телевизионна звезда. 

Продължава с прогнозата и в Нова телевизия, от където изненадващо е уволнен през 2015 година след четири години пред картата на България. От телевизията не обясняват защо са взели това решение, но колегите му неофициално признават, че Иво е залитнал към чашката след скандалната си раздяла с жена си спортната журналистка Вили Асенова. 

Двамата с Иво се запознали именно покрай работата си в телевизията, а Вили бързо се влюбила в елегантния купонджия, който вече имал един брак зад гърба си. Макар че му родила син, те така и не стигнали до олтара. Приказката им приключила доста бързо. Според колеги на тв звездите, бащинството успяло донякъде да промени заклетия бохем, който преди раждането на Никола предпочитал шумните компании и алкохола. Иво къпел бебето, сменял памперси и обичал да разхожда сина си из столичните паркове. След драматичната им раздяла Иво и Вили започнали люта битка за правата над Никола. 

В началото, след като остава сам, Андреев се запънал и не искал да плаща издръжка за малчугана, за каквато настоявала Асенова. Тя наела за адвокат - главния редактор на "Съдебен спор“ Жоро Игнатов, които бе адвокат пo бракоразводното дело на бившата водеща Вихра и тв продуцента Иван Христов. Разривът помежду им бе толкова тежък, че на Иво Андреев му бе забранено да вижда сина си Никола толкова често, колкото би му се искало. 

Цялата тази сага рефлектира върху имиджа му и голяма част от колегите му спират да гледат с уважение на него. Това го кара все по-често да дави мъката си в алкохол, да осъмва по дискотеките и почти редовно да закъснява за работа. Приятелите на синоптика разкриват, че когато се събрали с Вили Асенова, той бил най-щастливият човек, но раздялата преживял доста тежко и поради тази причина все се пилеел по заведенията. 

Днес Иво също може да бъде видян да купонясва в компанията както на известните си колежки Гергана Малкоданска и Никол Станкулова, така и с много прочути актьори и режисьори, но вече с мярка. След скандалите с Асенова обаче Иво категорично отказва да говори за семейството си, но показа снимка с трима тийнейджъри, които нарече "моите момчета“. Със сигурност те ходят по мъжки на мачове, защото синоптикът е яростен фен на ЦСКА и не пропуска да покрещи на стадиона.



Още по темата: общо новини по темата: 3610
04.10.2022 »
24.09.2022 »
21.09.2022 »
18.07.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
предишна страница [ 1/602 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Газови доставки
Природни стихии
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре (413) 14%
Добре, но можеше и по-добре (387) 13%
Не се справи (568) 19%
Пълна трагедия (1595) 54%

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: