Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Потребител в мрежата: Потвърждавам, че наемът на Юксел Кадриев е 80 лв.
Автор: Екип Varna24.bg 22:09 / 26.04.2023Коментари (0)1533
©
Както вече стана ясно от предишни публикации в публичното пространство, звездата на bTV Юксел Кадриев от 12 години живее в общинско жилище в столичния квартал "Борово", за което плаща символичните 80 лева месечен наем. Наскоро той загуби делото в съда, което водеше срещу община "Красно село" и според разпореждането трябва да напусне жилището.

Журналистът обаче, не желае да се изнесе от апартамента и обжалва, но тъжбата му е отхвърлена. Зрителите на bTV са буквално в шок от наглостта на Кадриев, както и от факта, че телевизията се прави на разсеяна и все още не заема позиция по казуса.

"bTV нали непрестанно декларират, че държат на морала и спазването на правилата?! Защо не вземат отношение по темата и не уволнят водещия на централните новини през уикенда? Лице на телевизията заема мястото на някоя самотна майка във ведомствен апартамент, която едвам свързва двата края. Във всяка цивилизована държава Юксел вече щеше да е отстранен", коментират гневно граждани в мрежата.

Известно е, че звездата на телевизията се разписва срещу 6 000 лв. месечна заплата, но живее в апартамент за социално слаби. Поради което в социалните мрежи дори се шегуват, че трябва да му пуснат дарителска сметка, където да му съберат пари, след като явно не може да се справи с огромната си заплата, която също буди изненада, пише "Уикенд".

Кадриев е от лицата на медията, който основно чете новини, при това доста често с много грешки. И в медията често пристигат писма с оплаквания от работата на водещия, който се оказва и сред най-недолюбваните от зрителите новинари.

В крайна сметка Юксел Кадриев ще трябва да напусне апартамента, в който е пребивавал, в определен от съда срок, като към този момент най-вероятно вече търси жилище, само че наемите хич не му допадат, тъй като започват от 900 лева - сума в пъти над тази, която е плащал години наред.

Освен това новинарят се нуждае от поне тристаен апартамент, защото живее заедно с майка си и дъщеря си Габриела. Пенсионерката още преди години се премести в София, за да помага на сина си с домакинските задължения и отглеждането на щерка му, след като той се разведе с бившата си съпруга Бонка.

Кадриев работи от 20 години в bTV, но така и до момента не е успял да вложи средства в имот. Буди любопитство и учудване къде отиват парите му в такъв случай.



Още по темата: общо новини по темата: 6914
10.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
04.02.2024 »
30.01.2024 »
предишна страница [ 1/1153 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Матури 2024 г.
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: