Повече от половината офис служители на Острова флиртуват на работа

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:21 / 21.02.2017
995
Над половината от офис служителите във Великобритания са флиртували на работното си място, пише вестник "Дейли експрес", позовавайки се на резултатите от проучване, направено сред 2000 души по поръчка на правна фирма, пише БТА.

60% от участниците в допитването са признали, че са имали връзка с колега. Над 35 на сто са споделили, че офис забежката им е завършила зле.

70% от анкетираните служителите са споделили, че връзката на работното място се е отразила негативно върху кариерата им. 17% са съобщили, че любовните отношения в офиса са им стрували работата.

"Едва ли е изненада за някого, че връзките на работното място са обичайно явление. Прави впечатление обаче, че те са оказали негативен ефект върху кариерата на голям брой служители. Оказва се, че най-потърпевши са по-младите партньори, които обикновено са жени. Резултатите от проучването показват, че представителките на нежния пол се сблъскват с по-лошо отношение, когато връзката в офиса приключи зле. В тези случаи жените по-често се разминават с повишение, биват пренебрегвани и нерядко са принуждавани да напуснат работа", казва Хариет Баутуел от фирмата.


Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Мария Силвестър с голям гаф
Намерете квалифицирани професионалисти във Варна - Чухте ли за Co...
Кафето "Арабика" датира от преди Homo sapiens, появило се в Етиоп...
Той е легендарен тенисист, бивш треньор на Гришо, съпруг на звезд...
Замениха Деси Стоянова
22-годишната носителка на "Оскар" и "Грами" си призна: Винаги съм...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).