Предисторията на "Игра на тронове" ще бъде разказана в нов сериал

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:59 / 12.06.2018
3647
Радостна новина за почитателите на "Игра на тронове" (Game of Thrones)- още един сериал от вселената на Вестерос ще се появи на малките екрани. От HBO са дали "зелена светлина" на проект, който ще разкаже предисторията на събитията, случващи се в популярната поредица. Сюжетът на новия сериал ще се развива хиляди години преди този на настоящия, разкрива Variety. Вероятно ще разкаже за произхода на Белите бродници и за тайните на някои от родовете, властващи във Вестерос.

Основен сценарист ще бъде британката Джейн Голдман, която вече работи по проекта заедно с Джордж Р.Р. Мартин - писателя, по чиято поредица "Песен за огън и лед" е създаден "Игра на тронове". Преди време от HBO обявиха, че ще подготвят няколко нови сериала, свързани с героите и случките от сагата. Детайлите около тях обаче все още остават тайна.

Междувременно феновете очакват с нетърпение последния сезон на "Игра на тронове", който ще се излъчи през лятото на 2019 г. Той ще съдържа общо шест епизода. Програмният директор Кейси Блойс и зам.-директорката един от отделите Франческа Орси вече съобщиха, че в последния сезон повечето от главните герои ще срещнат смъртта си. 

Сериалът е един от най-гледаните в историята на телевизията за всички времена и има милиони почитатели по цял свят. Блойс и Орси потвърдиха още, че се работи по spin-off продукции (сериали с отделни герои от Game of Thrones), които "ще оправдаят очакванията на феновете".

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Авиокомпания предлага по-атрактивни цени на билетите за почитател...
Младеж изненада Карбовски на улицата
Уникална история: Да си купиш телевизор с монети, събирани от пла...
Ивет Лалова показа сина си


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).